Непълнолетен престъпник отново вилнее в Свищовско

  • 24 март 2017 11:41

  • 1386
  • 1
Непълнолетен престъпник отново вилнее в Свищовско
©

Издирват непълнолетен престъпник, който нападнал с нож мъж в свищовското село Александрово. Екшънът се разиграл около 23 часа в четвъртък. В полицията в Свищов бил подаден сигнал от 28-годишен мъж от свищовското село Александрово, който се оплакал, че е бил нападнат от въоръжен младеж, който нахлул в дома му, за да краде, пише 24 часа.

Стопанинът се опитал да прокуди неканения гост, но между двамата се завързала схватка. След минути нападателят избягал. Пострадалият разпознал, че извършителят на нападението е 17- годишният Емил Рашев, който преди две години избяга от възпитателното училище в с.Керека и извърши множество кражби и нападения над възрастни хора в свищовски села. След залавянето му беше настанен в поправителния дом в Бойчиновци.

На място в село Александрово е пристигнала оперативно-следствена група, която е извършила оглед. Час по-късно в полицията в Свищов е получен сигнал за откраднат автомобил в съседното на Александрово село Горна Студена. Предполага се, че извършител на кражбата отново е Емил Рашев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1386 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.25 | 18:01

1
Що да не вилнее престъпникът, като знае че няма да го накажат много ако случайно го хванат...

Добави коментар

Водещи новини