Започва най-силната магнитна буря за годината

  • 23 март 2017 09:27

  • 42999
  • 2
Започва най-силната магнитна буря за годината
©

Днес се очаква пикът на една от най-мощните магнитни бури за годината. Влиянието им ще се усеща и през следващите няколко дни, но ще е значително по-слабо. После се очаква явлението да отшуми и магнитосферата да е спокойна, но само за няколко дни, пише Труд.

Магнитните бури ще се повторят отново малко след парламентарните избори и ще продължат от вторник до петък, като най-голяма ще бъде силата им в първите два дни на новата седмица. Лекарите предупреждават, че мощното явление може да предизвика главоболие, безсъние, повишено кръвно или дори депресия и редица други проблеми при по-чувствителните хора.

Те предупреждават най-уязвимите хора да избягват консумацията на алкохол, мазни и тежки или много солени храни. Препоръчва се приемът на повече течности и билкови чайове. Астролозите добавят, че изборите на 26 март ще се провеждат в период на ретроградна Венера, който ще продължи до 16 април.

Според тях това ще постави всички партньорства в лоша позиция и вече създадените коалиции лесно ще се провалят.

Според синоптиците от неделя се очаква леко захлаждане и валежи на много места в страната.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
42999 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.03.24 | 10:39

2
Тези най-мощни бури все преди избори се случват.
Дидо

2017.03.23 | 10:50

1
h e l i o t a r a x y . c o m СЛЪНЧЕВА АКТИВНОСТ -МНОГО НИСКА ГЕОМАГНИТНА ОБСТАНОВКА - СМУТЕНА Смутена е индекс 4. Тоест Суббуря. На границата между спокойно и буря.

Добави коментар

Водещи новини