Лиляна Павлова: На 26-и да направим разумен избор, за да не влиза държавата в спирала от избори

  • 22 март 2017 15:28

  • 5139
  • 5
Лиляна Павлова: На 26-и да направим разумен избор, за да не влиза държавата в спирала от избори
© ГЕРБ

Предлагаме реална подкрепа за икономиката на България при стабилно управление на държавата.

Това заяви на среща с представители на ръководството и служители на най-голямата строителна компания в България „Главболгарстрой” водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Тя апелира на 26-и да направим разумен избор, за да не влиза държавата в спирала от избори и да не се допуска срив в икономиката, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. По време на срещата хората отправиха въпроси, свързани с програмата за саниране. Павлова изрази категорична увереност, че програмата ще продължи. „Не трябва да допускаме България да бъдем последните в Европа със стари, неугледни блокове. Животът на тези сгради трябва да бъде удължен. В началото опонентите ни отправяха много критики, но с времето хората се убедиха, че програмата е аполитична. Първите санирани блокове са по-топли, по-уютни и сметките за отопление на домакинствата в тях намаляха”, мотивира се Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Тя бе категорична, че изграждането на автомагистрала „Хемус” е стратегически приоритет за ГЕРБ и в управленската програма на партията е разписано ускореното й завършване в рамките на следващ мандат. „Много е важно да направим и пътната връзка към Игнатиево, както и да продължим ремонта на Аспаруховия мост”, заяви Павлова. Тя допълни, че с изграждането на икономическата зона за иновации и развитие, за която вече бе подписан меморандум между общините Варна, Аксаково, Белослав и Девня, ще се създадат предпоставки за привличане на нови инвеститори и разширяване на производствените мощности в региона.

Лиляна Павлов коментира пред присъстващите, че образованието, здравеопазването и социалната политика са ключови приоритети за ГЕРБ. Тя увери, че се предвиждат реформа в спешната помощ и прекратяване източването на клиничните пътеки. Преодоляването на неграмотността сред младите хора, подкрепата за учителите и подобряването на условията за спорт в училище също са сред акцентите в програмата на ГЕРБ.

На въпрос дали ще бъде намалена административната тежест за бизнеса Павлова потвърди ангажимента на ГЕРБ по служебен ред да се изискват необходимите документи, за да няма непрестанно тичане от гише на гише. Работниците попитаха водача на варненската листа на ГЕРБ и дали се очаква поскъпване на винетните стикери. Павлова разясни, че не се предвижда повишаване на цените им, а промени в системата с цел постигане на по-голяма справедливост.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5139 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.03.23 | 09:41

4
Не им вярвам- ще гласувам за Нова Република !

2017.03.23 | 09:41

5
сидерастки производни, представени като нови - научихме си урока - НЕ! Стига с предателските партиики. НИКОГА!
Хаха

2017.03.23 | 09:41

3
Тоз пък и тя!!! Ква нова република от рада дълбоката бе????

2017.03.23 | 09:41

2
САМО ПАТРИОТИТЕ - ЕДИНСТВЕНИЯТ РАЗУМН ИЗБОР! Всички останали са производни на седерастите костовисти, които работят СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ! САМО ПАТРИОТИТЕ!!!

2017.03.23 | 09:41

1
Всеки избор срещу Герб е правилният.Хора гласувайте на 26

Добави коментар

Водещи новини