Жени Живкова откри с ревю Sofia Fashion Week пролет-лято 2017 (снимки)

  • 21 март 2017 11:01

  • 6883
  • 0
Жени Живкова откри с ревю Sofia Fashion Week пролет-лято 2017 (снимки)
©

Трикратната носителка на „Златна игла“ на Академията за мода – Евгения Живкова откри първата вечер, като специален гост на Sofia Fashion Week пролет-лято 2017. Тя представи избрани модели от своята колекция пролет-лято 2017, разделена в шест основни теми с акцент върху минимализма.

Основните цветове са бяло, екрю и черно. Дизайнерката залага на флорални принтове, апликации на цветна дантела върху плътна коприна и комбинация между райе, точки и цветя в бяло и черно.

Вдъхновението за новата колекция на марката „Desizo Monni” идва от Мароко – страна на цвят и култура, които омагьосват с известна доза носталгия и романтизъм. Класическият шик среща волния, неопитомен дух на пустинния пясък, а общият знаменател е високото качество на материите и безупречната кройка.

За първи път и своя дизайнерска колекция облекла представи Виктория Джумпарова – дизайнер на „Purple 17“ by Vicky Jumparova. Тя представи избрани модели от своята колекция, която е различна, екстравагантна, със смели цветове и включва атрактивни дрехи за кученца.

Брандът “Bless by Zlatka Raykova” е основан и работи повече от успешно вече три години на българския пазар. Марката винаги се стремяла да предлага висококачествени дрехи на разумни цени, специално отношение към клиента и разнообразни колекции според всеки сезон. С настъпването на Новата година и наближаването на пролетта Златка Райкова започна да създава и новата си линия, която представи на подиума.

Водещина първата вечер бяха Боряна Баташова и Теодор Тодоров, а музикалната част откри рапарът 100 Кила заедно с гайдари.

Последвайте канала на

Novini.bg
6883 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини