ГЕРБ-Кърджали сезира прокуратурата за грубо нарушение на ИК от кандидат-депутат от ДОСТ (снимки)

  • 20 март 2017 11:26

  • 4379
  • 1
ГЕРБ-Кърджали сезира прокуратурата за грубо нарушение на ИК от кандидат-депутат от ДОСТ (снимки)
©

ГЕРБ-Кърджали сезира Районна прокуратура град Кърджали за грубо нарушение на Изборния кодекс и разпоредбата на чл. 162, ал. 1 от НК, съобщиха от пресцентъра на партията.

Сигналът се отнася за кандидата за народен представител от листата на КП „Обединение ДОСТ“ Михриджан Исмаил Изет, която е публикувала в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ изображение с чужд флаг и изписване на годините 1341 -2017 г., с които посочва, че друга държава подкрепя коалицията и прави асоциации с илюстрации за минали периоди от историята на българската държава, свързани с нашествие на чужди войски на българска територия. „Считаме, че по този начин се проповядва или подбужда към дискриминация, насилие и омраза, основани на народност и етническа принадлежност“, се казва в жалбата на ПП ГЕРБ-Кърджали.

„И докато едни участват в кампанията само, за да са клакьорки на ДПС и да чистят името и образа им, то ние от 10 години сме единствените, които слагаме прът в колелото на своеволията на ДПС и производните им ДОСТ в региона“, коментира водачът на листата на ГЕРБ-Кърджали и областен координатор на партията Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4379 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.20 | 19:24

1
Роднините на Караянчева си идват от Турция Нали ма Кармазъ! Кифло долна!

Добави коментар

Водещи новини