Борисов: Имам само една уговорка с Ердоган – България да има 0% мигрантски натиск

  • 18 март 2017 15:32

  • 42622
  • 74
Борисов: Имам само една уговорка с Ердоган – България да има 0% мигрантски натиск
©

Имам само една уговорка с Ердоган – България да има 0% мигрантски натиск на границата. Стиснали сме си ръцете да пазим границата и сме го изпълнили. По време на правителството на ГЕРБ България беше заобикаляна от Балканския път. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред жители на Търговище.

Той обясни, че не дължи обяснение на никого, освен  на българските граждани, които трябва да знаят истината. Борисов изтъкна, че ГЕРБ е единствената партия, която никога не е правила коалиция с ДПС. По думите му, няма никакъв шанс и за сформиране на коалиция с ДОСТ.  

Лидерът на ГЕРБ осъди нарушаването на добрия тон от страна на Турция като подчерта, че България е Европа. Според Борисов е недопустимо да кажеш, че холандците са фашисти и да използваш заплахи за пускане на 15 000 мигранти на ден в Европа. Той изтъкна, че това е особено притеснително за страната ни, която е външна граница на ЕС. “Етническият мир е особено важен за България. Трябва да живеем помежду си в разбирателство, мир и толерантност. Децата ни трябва да имат равен път на развитие”, коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.



Борисов бе категоричен, че в ГЕРБ всеки български мюсюлманин, всеки български гражданин, който спазва закона и в сърцето си е българин, е добре дошъл. Бившият премиер акцентира върху това, че ръководеното от него правителство е отпуснало огромна сума целеви средства за развитието на населените места от Кърджали до Силистра – без значение дали кметът е от ДПС, или от ГЕРБ.

“Говореше се, че ГЕРБ ще сменя имена, че ще разделяме българските граждани. Но те се убедиха, че правим за тях пътища, обредни домове, училища, улично осветеление. Хората в смесените региони ни повярваха и съм убеден, че на тези избори ще ни подкрепят над 100 000 български мюсюлмани. Толерантност, равноправие, спазване на закона – това е силата на ГЕРБ”, заяви лидерът на партията.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г остро разкритикува поведението на ДОСТ  в смесените региони, където използват за агитация силно религиозна музика. Той подчерта, че българският народ е толерантен, но подобно поведение насажда омраза и разделение сред обществото.
Бившият министър-председател посочи, че партията му е направила много за просперитета на смесените региони. 

“Възстановили сме стотици километри от пътната мрежа. Първо ще направим пристанището във Варна. От Варна до Търговище ще има магистрала. Това ще е пълноводната ръка, около която ще се развие бизнесът в Северна България”, каза Борисов.  Той изтъкна, че второто правителство на ГЕРБ е заварило 34 % контрабанда, сега тя е 7%. “Ще съберем поне още един милиард от борбата с контрабандата и ще завършим АМ “Хемус”, посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.  Лидерът на ГЕРБ призова жителите на Търговище да подкрепят листата на ГЕРБ с водач Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. “Толкова морален човек рядко се намира. Тя е доказан професионалист”, каза той.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе категоричен, че доброто управление на ГЕРБ няма алтернатива. Той даде пример с правителството на СДС, което е подписало договорите за американските централи. Борисов изтъкна, че това е струвало на българските данъкоплатци 1,3 млрд. лева. “БСП подписаха големия шлем. 1, 2 млрд. лева платихме на руската компания за “Белене”. 320 000 лева лихва плащахме до декември 2016 г. С дипломация и такт спестихме 90 милиона лихви, след разговора ми с руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Доведох един по един европейските премиери на границата ни с Турция и ЕК ни отпусна 320 милиона лева помощ. Половин милиард близо сме донесли в България, затова ли сме послушковци?”, попита той. Борисов коментира, че всички “хейтъри” в дясно са му били министри и знае кой колко може. Лидерът на ГЕРБ пое ангажимент пред присъстващите, че всичко, което е заложено в програмата за управление на ГЕРБ, ще бъде изпълнено.



Бившият финансов министър Владислав Горанов заяви пред присъстващите, че ГЕРБ е единствената партия, доказала, че може да управлява. “Само за две години БВП нарастна с 15 милиарда и вече е над 90 милиарда. От състояние на свръхдефицит след фалита на КТБ успяхме да направим така, че България да бъде сред първите държави в Европа по икономически растеж.

За да има високи доходи и пенсии, е нужен още по-висок ръст в икономиката. И ние знаем как да го постигнем. 1500 лева средна работна заплата и 650 лева минимална работна заплата са постижими. Това не е обещание, а прогноза за това какви показатели може да постигне държавата. ГЕРБ има екип, програма за управление и морал”, изтъкна той. Горанов бе категоричен, че в следващ управленски мандат ГЕРБ ще акцентира върху развитието на Северна България с изграждането на АМ “Хемус”. Владислав Горанов призова жителите на Търговище да гласуват с номер 11 в бюлетината за ГЕРБ.

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров изрази благодарността и подкрепата си към ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
42622 74

Свързани новини

Коментари 74

Добави коментар

2017.03.22 | 21:13

74
Премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Цветан Цветанов и министър Трайчо Трайков са част от енергийната мафия, защото знаят за подмененото ядрено гориво в АЕЦ „Козлодуй“. Това обяви на пресконференция ядреният физик Георги Котев

2017.03.18 | 19:15

5
ГЕОРГИ КОТЕВ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ДРИСЪК

2017.03.22 | 21:13

73
Котев посочи Октопода в енергетиката от Чикаго Премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Цветан Цветанов и министър Трайчо Трайков
Кочо

2017.03.22 | 21:12

72
Ало Делиормана на тоя идиот вервате ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ГOГO

2017.03.22 | 21:12

71
САМО БОЙКО НАПРАВИ НЕЩО ДОСЕГА.ВЯРВАМ НА ГЕРБ ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖЪТ ДА ПРАВЯТ.ТО НЕБЯХА ЗАЛИ,МАГИСТРАЛИ,МЕТРО,ДЕТСКИ ГРАДИНИ,ДЕТКСКИ ПЛОЩАТКИ.КАЖЕТЕ АКО НЕЕ ВЯРНО.КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ,ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ С ОЧИТЕСИ НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА КАЖЕ ЧЕ НЕЕ ИСТИНА.
МНОГО

2017.03.22 | 21:11

70
ТРОЛОВЕ СА ПЛАТИЛИ ТИЯ ОТ ГРОБ. След изборите ще ги избият от кражбите.

2017.03.22 | 21:11

69
Ще съберем поне още един милиард. Имал е в предвид ще окрадем.Загубят ли тези избори ще има затворници от Гроб.

2017.03.22 | 21:11

68
Тоя нерез до кога ще го вардят гавази от народната любов.Да минават изборите и го вкарвайте на топло по евтино ще излезе на държавата

2017.03.22 | 21:10

67
Ти мръснико с много хора до сега си имал уговорки и със Мишо Бирата и с Ваньо Танов и със Сретан Йосич - не забравяй че последния е още жив.
за да

2017.03.22 | 21:10

65
го пазят гавазите, този, се плаща 34 млн. лв. на година. това са пари на българските данъкоплатци. пак гласувайте за тиквата.

2017.03.22 | 21:10

66
Те с тези пари всяка година по един затвор ще строят за да има къде да прибират гербаджииските крадци и техните роднини които са с фиктивните фирми обръчи.
чапла

2017.03.22 | 21:09

64
И за това ли минаха хиляди що за лъжа пак иска трона има си глупаци за това -ха л а л да ви е !!!

Добави коментар

Водещи новини