Ивайло Московски: Вярвам, че разумните и мъдри хора ще ни подкрепят

  • 18 март 2017 13:41

  • 6415
  • 16
Ивайло Московски: Вярвам, че разумните и мъдри хора ще ни подкрепят
© ГЕРБ

„Вярвам, че разумните и мъдри хора ще ни подкрепят. Там, където сме сгрешили, ще поискаме прошка и ще се коригираме”, каза Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета на среща с жителите на община Долни Дъбник.

Заедно с него бяха кандидатите за народни представители от ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, Пламен Тачев, Владислав Николов, Ралица Добрева, Мирослав Минчев и Диана Данова.

Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета подчерта, че програмата на ГЕРБ е разработвана изключително прагматично, с ясната преценка, че обещаното ще бъде изпълнено в управленски мандат на ГЕРБ. "Напълно реалистично е в условията на силна икономика да се вдигнат заплатите и пенсиите до нивата, които прогнозираме. Ускореното изграждане на АМ „Хемус” и създаването на индустриална зона в региона на Плевен са условията, които гарантират икономически подем в областта. С мерките, които залагаме в сферата на образованието, ще се въздейства както на безработицата, така и върху качеството на образованието, съобразено с нуждите на пазара”, каза Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

„БСП не знаят и не могат да управляват. Забравихме ли намесата на ДПС, забравихме ли „златния пръст” на Атака и какво последва за държавата?”, риторично попита присъстващите в залата втората в листата на ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

„Полицаите вместо да пазят хората по малките населени места, пазеха управляващите. Тежка техника на Жандармерията беше опасала Народното събрание. Ето в такава ситуация работихме ние в продължение на година. Народното недоволство сложи край на това безумие”, припомни тя.

"Ще заложим ли за пореден път надеждите си за по-добър живот? Над 6 млрд. лева плати кабинетът Борисов 2 за Мариците 1 и 3, за двата реактора в Белене, за КТБ. Плати ги, за да има държава”, каза Цачева.

"Започнахме промени в закона за съдебната власт, в НК, повишихме санкцията за тежки ПТП. Имаме много поводи да се гордеем”, обобщи кандидатът за народен представител от ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

По темата за сигурността отношение взе третият в листата на ГЕРБ, кандидатът за народен представител Пламен Тачев. „Във всяко населено място ще има полицай. Ще работя да не се омаловажават дребните кражби чрез промени в НК. Ненаказаните такива престъпления са предпоставка за рецидив”, категоричен бе Тачев.

„Това са най-важните избори за ГЕРБ. Опонентите ни манипулират хората с резултатите от президентските избори, като се кичат с чужди лаври. Това не е тяхно постижение и сега е момента да го докажем. Ние нямаме практика да коментираме опонентите. Разчитаме на всичко, което ГЕРБ е направил до момента, на прагматичните решения в програмата ни и на факта, че всичко това ще стане факт в управленски мандат на ГЕРБ”, обърна се към хората кандидатът за народен представител, четвърти в листата на ГЕРБ, Владислав Николов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6415 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
мъдър

2017.03.19 | 13:08

16
Ало, червените тролове, стига плюли! Излезте навън, разходете се по пътищата, които ГЕРБ построи. Влезте в църквите, които ГЕРБ ремонтира. Помолете се да ви се простят всички безумия, които пишете за пари!
FM

2017.03.19 | 13:08

15
Браво, само така. Ако сте разумни и мъдри няма да гласувате за ГЕРБ.

2017.03.19 | 12:37

14
Не им вярвам- ще гласувам за Нова Република !

2017.03.19 | 11:52

13
що така се натрапвате на хората бе герб, нима забравихте как покрихте тихичко кражбата на ктб и ограбихте вложителите, сега искате още банки ли да затриете,вашта семка крадлива

2017.03.19 | 10:23

12
Дали са нещо уплашени.СЪД завас безсрамни мръсници и крадци.

2017.03.19 | 10:22

11
Що по добре не отидеш да агитираш родните си братя във Факултето ХР.Ботев и Столипиново умните хора знаят за кого ще гласуват.Право в десетката.
Ц.Ц.

2017.03.19 | 10:22

10
Московскиййй кажи им за физкултурните салони които ще им построим да не забравиш

2017.03.19 | 10:22

9
Те такова чудо не бях виждал. Циганин да се казва Московски. Явно баща му не е чел Винету а Война и Мир.
ГЕРБ=БСП

2017.03.19 | 10:21

8
Министър Московски е син на секретаря на ГК на БКП гр.Плевен и АБПФК.

2017.03.19 | 10:21

7
Щом и Цецката Цачева са докарали , работата е спукан балон ! Загубата на ГЕРБ е сигурна !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини