Астро съветът: Възстановете семейната хармония

  • 18 март 2017 07:27

  • 15855
  • 0
Астро съветът: Възстановете семейната хармония
©

Луната е в знак Стрелец. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви.

Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност. Не се препоръчва занимание със строителство.

Символ на 20-ти лунен ден е орелът, което показва, че след последните психологически тежки дни, най-накрая имате възможност да се издигнете над своите проблеми и да полети Духа ви към нови висоти. Първото, което трябва да направите е да погледнете на живота си от птичи поглед. Осмислете го целия - от раждането ви до момента. Астралната енергия ще ви помогне да направите своите избори дали ще живеете както досега или ще внесете корективи, за да измените съдбата си. Периода ще ви помогне да осъзнаете, че няма нищо случайно и всичко, което става с вас, се явява резултат от вашите минали действия и настоящи желания. 20-ти лунен ден изисква от човек да прояви решителност и активност. Сега е противопоказно да сте пасивни. Осъзнайте, че с всеки ден, чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба. Противопоказно е да изпитвате съмнения. Напротив, трябва да сте колкото може по-уверени.

Отношения - Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

Секс - Сексуалните отношения могат да останат предишните. Не е необходимо да внасяте нови елементи. Просто се ограничете с качествен секс. Любовните отношения да бъдат спокойни. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не ги занимавате вашите началници напразно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
15855 0

Свързани новини

Водещи новини