Милена Дамянова: Искаме да върнем достойнството на българския учител (снимки)

  • 16 март 2017 14:26

  • 2076
  • 2
Милена Дамянова: Искаме да върнем достойнството на българския учител (снимки)
© ПП ГЕРБ

В програмата на ГЕРБ залагаме удвояване на заплатите на всички учители, защото на първо място искаме да върнем достойството на българския учител. Предвиждаме още ангажиране на целия държавен ресурс в контрола на посещаване на децата на училище. Не може да оставим единствено образователната система да се справя с този проблем. Това заяви кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 23 МИР Милена Дамянова пред десетки учители и директори от столични училища. На срещата присъстваха още и кандидатите за народни представители от ГЕРБ- София Снежана Дукова, Деян Нинов, Христо Гаджев и Антония Петрова.

Снимка: ПП ГЕРБ

По време на дискусията бяха засегнати основните акценти от програмата на партия ГЕРБ в сектор „Образование“, както и възможностите пред учителите за кариерно развитие.

Учителят има ролята не само на просветител, той има ролята на стожер, който трябва да преведе децата през това море от знания, за да имат те възможност за последваща реализация, заяви още Дамянова по време на дискусията. Тя посочи и друг акцент от платформата на партията , според който се предвижда и програма за усвояване на уменията като предприемачество, умения за работа в екип и др

Срещата продължи повече от два часа като учителите имаха въпроси относно икономическия растеж на страната, сигурността и сферата на здравеопазването.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2076 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.03.17 | 10:31

2
МАЛОУМНИЦИ !!!!!
гошо

2017.03.17 | 10:31

1
Ако искате да върнете достойнството на учителите най-бързия начин е вие от ГРОП да извършите внезапно масово самоубийство по заповед на особено интелигентния си лидер.

Добави коментар

Водещи новини