Почернените семейства от Любомир Трайков продължават битката за справедливост

  • 16 март 2017 07:33

  • 11499
  • 2
Почернените семейства от Любомир Трайков продължават битката за справедливост
©

4 години затвор получи Любомир Трайков за трима убити на пътя. Корнелия Петкова, загубила съпруга си в катастрофата, коментира пред БТВ, че ще пледират за максимална присъда.

Шокирани сме от присъдата и ще обжалваме. Заставаме зад истината и тежко на този, който я оспори. Това което се случи, за мен е безумие и е много грозно“, каза майката, която остана сама с три деца сираци. „Аз простих, но не мога да пренебрегна истината“.

По-рано тя беше заявила, че няма да иска промяна на наказанието, но вече е преосмислила това си решение. Причината – няма шанс автотехническата експертиза да бъде оспорена, тъй като делото се води по съкратена процедура.

Петкова обясни, че нейният съпруг не е нарушил правилата за движение и не е имало как при фаталния ляв завой да види движещото се с голяма скорост „Ауди” на Любомир Трайков.Тя сподели, че преди произнасянето на присъдата говорила с майката на подсъдимия и тя споменала за отнето предимство, като сега съмненията на вдовицата са, че заключенията на експертите може да са манипулирани.

„Срещала съм се с бащата на Любомир, няма да го крия. Той е носил плодове на децата ми, носил им е по 300 лева. Вчера едно от децата ми ме попита как съм могла да простя на този човек и каза, че не иска да го вижда повече“, сподели майката. Тя няма да завежда граждански иск срещу него, а заедно с останалите близки на загиналите при катастрофата ще предявят претенции към застрахователя му.

„Вчера аз напуснах потресена съдебната зала, защото видях близки на извършителя да празнуват след решението на съдията“.

„Все още съм без работа“, призна още тя.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11499 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
max_payn

2017.03.18 | 00:14

2
Рано или късно ще си го получи
БЕДУИН

2017.03.17 | 05:37

1
БАНКИТЕ И ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИЙ СА В ПЪЛНА ДЕВАЛВАЦИЯ. НАЙ ГРОЗНОТО И ПОШЛО НЕЩО В ЦЯЛА ЕВРОПА. КОЙ ДА ВЪДВОРИ РЕД...

Добави коментар

Водещи новини