Барабанистът на Blur идва в София за партито на Jameson

  • 15 март 2017 14:19

  • 1080
  • 0
Барабанистът на Blur идва в София за партито на Jameson
© Getty Images/Guliver

Барабанистът на Blur Дейв Раунтрий пристига в България по покана на Jameson Irish Whiskey специално за Денят на Св. Патрик. 17 март е повод да празнуваме и да бъдем оригинални по свой собствен начин, да се отърсим от предразсъдъците и да повярваме в невъзможното – един празник, посветен на приятелството.

Нека си кажем наздраве и да си честитим празника под звуците на Дейв Раунтрий, който ще покаже, че освен невероятен барабанист е и страхотен DJ в клуб Терминал 1 от 22:00 ч. Във вечерта на 17-и март, в която милиони по цял свят отбелязват националния ирландски празник, превърнал се в световен повод за всеобщо веселие, публиката в София ще има удоволствието да се наслади на уменията на Дейв зад грамофоните. Музиката на британеца е вдъхновена от незабравимите парчета на BLUR, в магнетичен микс от електронен саунд и брит поп инструментали.

Малцина знаят, че през 2009 г. Дейв се дипломира като адвокат във Ватерлоо, а три години по-късно получава и професионална квалификация. Дейв също е активист на Лейбъристката партия, като се изправи като кандидат през 2007, 2008 и 2010 г.
Интересите му далеч не се изчерпват дотук. През последните години 52-годишният британец композира и филмова музика, като има видно участие във филмите White Island 2016 и Mo Farah: No Easy Mile.

И тъй като от Jameson не се страхуваме да подобряваме собствените си резултати, тази година организираме 11 партита в рамките на четири дни. Разберете кои са те на страницата ни във фейсбук: https://www.facebook.com/Jameson.Bulgaria/?fref=ts

Последвайте канала на

Novini.bg
1080 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини