Владислав Горанов: Агресията към ГЕРБ идва от хора, които смятат, че властта им принадлежи по право

  • 15 март 2017 08:54

  • 11218
  • 5
Владислав Горанов: Агресията към ГЕРБ идва от хора, които смятат, че властта им принадлежи по право
© Пресцентър ГЕРБ

Най-големият проблем в предизборната кампания не са обещанията, а последствията от тях. Тези, които твърдят, че носят промяната, са синове и дъщери на хората, които гледаха на държавата като на лична собственост. Нямам доверие на обещанията на левицата, защото те винаги са смятали, че властта им принадлежи по право и я ползваха за лични цели. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, който участва в дискусия с представители на бизнеса в София.

Водещи строителни и ИТ - компании, представители на малкия и среден бизнес в столицата дискутираха по акценти от програмата на ПП ГЕРБ на среща, в която участие взе и водачът на листата на ГЕРБ- Хасково Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, както и кандидатите за народни представители от 24 МИР.

“Предстоят драматични избори, на които за пръв път от много години на изпитание са подложени основни принципи за развитие на ценностната система на държавата. Установихме като ценност евроатлантизма, не като клише, а като стремеж за развитие на модерно общество с правила и принципи, отговарящи на европейските. В момента се подлагат на изпитание основни устои и безкомпромисни ценности-ролята на държавата, ролята на институциите, геополитическата ориентация на страната. Не съм вярвал, че след тежкия преход, който изживяхме като общество, тези въпроси изобщо ще стоят на дневен ред. Отново сме пред избор, но този път трябва да изберем накъде ще тръгне България”, каза Горанов пред присъстващите, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Бившият финансов министър от кабинета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обясни, че държавата трябва да има регулативна роля, а не да е участник в икономическите процеси. “Трудно е да се явиш на избори след като току-що си излязъл от изпълнителната власт. Предимството обаче е, че познаваш как функционира държавата и можеш да предложиш реалните, възможни решения, които могат да надградят постигнатото дотук, а не евтини решения, които да се харесат на избирателите, но които не носят никаква перспектива”, категоричен бе Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва. Той подчерта, че няма друга партия освен ГЕРБ, която да познава толкова добре проблемите на бизнеса и която винаги е давала разумни и действащи решения в полза на работещите хора.

По време на дискусията бе акцентирано и върху образованието като основен национален приоритет. Всички се съгласиха, че дебатът оттук - нататък трябва да бъде какво младо поколение отглеждаме. “В образованието ще бъдат нужни целенасочени допълнителни инвестиции. Учителите трябва да имат самочувствие, за да може и децата ни да бъда образовани”, заяви Горанов. Той посочи като основен проблем и отпадането на деца в задължителна училищна възраст, което се очертава като проблем вече и в столицата, а това неминуемо води до последствия и за бизнеса поради липсата на кадри.

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково обясни на представителите на бизнеса в столицата мерките, които ГЕРБ предвижда за намаляване на административната тежест. “Бизнесът е буквално задушен от бюрокрация, администрацията се храни от бюрокрацията. През 2016 г. са издадени 998 254 удостоверения от НАП на 130 000 фирми. Това означава, че всяка фирма е ходила до данъчното най-малко 8 или 16 пъти, ако не е получила веднага документа. За последните 10-15 години държавата е превърнала бизнеса в куриерска фирма. Имаме ясна представа как да променим това. Ще приемем закон, с който ще се забрани на държавните и общински власти да искат документи, издадени от друга администрация. Бюрократичната тежест ще се прехвърли от гражданите към администрацията, която сама ще си набавя необходимите документи”, подчерта Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11218 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.03.17 | 22:24

5
Лъжите на Герб нямат край защо не направихте до сега електронно правителство така щяхте да премахнете хилядите паразити на държавна работа.

2017.03.15 | 14:34

4
След 17г. БСП и 10 г. ГЕРБ, мин. пенсия у нас е все още 166лв, а в предпоследната в ЕС, Румъния е вече 440лв. С темпото на увеличение от ГЕРБ-3лв. на година ,ще настигнем Румъния след 91г.!!!/ако те не мърдат от мястото си!!!/ За Европейска България с НОВА РЕПУБЛИКА!

2017.03.15 | 13:35

1
Нова република са некадърници с висок интелект.

2017.03.15 | 13:37

3
Медийната машина имитира борба между ГЕРБ и БСП, а те дружно ограбват България! Какво говорят цифрите? Само 5% от произведената в АЕЦ се консумира в България! Останалите 95% се изнасят от частни фирми на БСП и ГЕРБ! АЕЦ печели 1млн., износителите печелят 500млн. За европейска

2017.03.15 | 13:36

2
Цялата медийна машина е впрегната да имитира някаква борба между ГЕРБ и БСП, а те дружно ограбват България! И през управлениета на ГЕРБ Р.Овч., Гагаузов и П.Димитров бяха в бордовете на държавните дружества! За европейска България с НОВА РЕПУБЛИКА!

Добави коментар

Водещи новини