Днес е ден на хармония, подходящ за любовни срещи

  • 14 март 2017 06:17

  • 6989
  • 0
Днес е ден на хармония, подходящ за любовни срещи
© Pixabay

Луната е в знак Везни. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, както и чувствителността към всичко дисхармонично, към всякакви грубости.

Благоприятно е за търговия, за покупко-продажби, за изкуство и култура. Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми. Денят повече подхожда за любовни и приятелски срещи. Не се впускайте да изяснявате отношения, избягвайте да критикувате. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур. Благоприятно е за лечение на зъби, уши, очи. Увеличава се желанието за похапване на вкусотийки, но трябва да внимавате.

16-ти лунен ден продължава до 20:29ч – Ден на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Да не се гладува, но и да се преяжда не е добре. Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир. В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се проявява скромност в чувствата. Добре е за уединение. Лунното денонощие е благоприятно. Усилва се аурата при болшинството от хората, затова духовните и творческите хора могат да проявят своите способности на най-високо равнище.

Отношения – Време за стоене у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. Всички чувстват енергиен спад. Никой няма вече сили за спорове и скандали. След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със сцени на насилие, които могат да ви накарат да изпитате раздразнение и трудно ще се справите с него. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Най-добре е да си направите един на друг хубав, разпускащ масаж с ароматични масла.

Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето. Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6989 0

Свързани новини

Водещи новини