Теменужка Петкова се срещна с работещи в предприятие за преработка на пчелен мед

  • 13 март 2017 14:20

  • 1429
  • 4
Теменужка Петкова се срещна с работещи в предприятие за преработка на пчелен мед
©

Водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по посети фирма "Йот Ги Вал" в село Камбурово, общ. Омуртаг. Тя се запозна с дейността на предприятието, което успешно преработва и изнася български пчелен мед.

Пред служителите на фирмата, водачът на листата сподели, че ПП ГЕРБ поема ангажимент бизнесът да работи успешно и да има гаранция за стабилност в страната.

Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по обясни, че в икономическата програма на ПП ГЕРБ важно място заема темата, свързана с намаляване на административната тежест на бизнеса „Съгласно съществуващото законодателство, за да получи определена услуга от страна на държавата, бизнесът следва да докаже редица обстоятелства Това е особено тежко за малките предприятия, които не могат да отделят персонал да се занимава с това”, поясни Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. Тя добави, че поемането на административната тежест от администрацията косвено ще стимулира и самата администрация да въведе по-бързо електронни услуги и онлайн регистри с цел да си спести вътрешо административни усилия за кореспонденция.

Водачът на листата каза, че въвеждането на дуалното обучение е един от най-важните приоритети в управленската програма на ПП ГЕРБ.

„Много е важно да осигурим качествено професионално образование чрез активно въвеждане на дуалната система – обучение чрез работа. Предвидили сме да бъдат въведени учебни програми, разработени в сътрудничество с бизнеса и развиваме кариерното ориентиране на учениците чрез стабилни партньорства с родителите, висшите училища и бизнеса”, обясни Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по.

Последвайте канала на

Novini.bg
1429 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ТАЗИ

2017.03.14 | 09:43

4
Е МНОГО ТЪПА П---А,ДЕТО ВСЕ СЕ ТУТКА.

2017.03.13 | 21:29

3
Теменужка в ролята на каква джитка насам натам, както и цецко и другите тупани крадливи?!/1

2017.03.13 | 21:29

2
Да и намажат лилавата циганска минджа миризлива с мед и Боко и Цеко да я оближат.

2017.03.13 | 21:29

1
ТАЯ ОПРАВИ ЕНЕРГЕТИКАТА ЧЕ ЗАПОЧНА ДА РАЗБИРА И ОТ ПРЕРАБОТКА НА ПЧЕЛЕН МЕД !!!!!! ХА ХА ХА !!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини