Любовникът на Джордж Майкъл: Пазят в тайна погребението му

  • 10 март 2017 06:50

  • 16893
  • 0
Любовникът на Джордж Майкъл: Пазят в тайна погребението му
©

Съсипаният от скръб любовник на починалия Джордж Майкъл - Фади Фауаз споделя пред "The Sun", че само най-близкият кръг роднини около певеца знае кога ще бъде погребението му.

В първото си интервю, Фауаз казва: "Погребението? Не мога да ви кажа нищо, всичко се държи в тайна. То трябваше да се е случило много отдавна. Много е странно, не знам нищо."

Фризьорът и фотограф Фауаз, който откри Джордж Майкъл мъртъв по Коледа, все още е подозиран от феновете му, след като обясни, че е спал в колата си, преди да го открие мъртъв. 43-годишният Фади твърди в интервюто, че разбира подозренията на хората.

Тази седмица лекарите обявиха официално, че Джордж Майкъл е починал от сърдечни и чернодробни проблеми, но не спомена нищо за резултата от токсикологичните изследвания.

Попитан дали Джордж е вземал наркотици, Фади отговаря: "Да, знам, че хората мислят това, но смятам, че това е просто защото хората са такива - обичат да мразят другите. Хората могат да умрат на всяка възраст - умират и тригодишни, и петгодишни, това е нещо, което не можем да контролираме."

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
16893 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини