Цветан Цветанов: Срещу всеки разход в нашите политики е посочен източникът на финансиране

  • 09 март 2017 20:29

  • 1668
  • 7
Цветан Цветанов: Срещу всеки разход в нашите политики е посочен източникът на финансиране
© ГЕРБ

ГЕРБ не се впуска в празни обещания за финансиране на едни или други дейности и сфери, без да е ясно откъде ще дойдат средствата. Ние представяме реалните политики, в които срещу всеки разход е посочен източникът на финансиране. Това е и принципът на дясната политика – харчиш толкова, колкото изкарваш. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ във Велико Търново, председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Заедно с кмета на старата столица и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов, Цветанов присъства на работна среща с над 200 специалисти, ангажирани в социалната сфера. На форума, иницииран от социалния експерт Росица Димитрова, присъстваха и други от кандидатите на ГЕРБ за народни представители.

Пред събралите се хора зам.-председателят на ГЕРБ очерта основните приоритети в следващия управленски мандат на партията – намаляване на бедността, насърчаване на социалното включване, цялостно оптимизиране на социалните дейности, интегриран подход, край на професията „взимане на социални помощи“.

„Фокусът в управленската програма на ГЕРБ е върху човека, политиките ни са насочени към всеки отделен български гражданин“, обясни Цветанов и призова присъстващите да се запознаят с програмата на партията и да дават своите предложения. Да бъде сложен край на издаването на недостоверни и фалшиви удостоверения на ТЕЛК бе посочено от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа като една от най-важните задачи пред следващото управление.

По думите му, в пряка връзка със социалните дейности е и смелата образователна програма на ГЕРБ и спирането на социални помощи за родители, които не осигуряват на децата си присъствие в училище, както и подкрепа за тридетния семеен модел. „Чрез тези мерки ще бъде осигурен финансов ресурс както за оптимизирането на социалните услуги и дейности, така и за повишаването на възнагражденията на социалните работници, насърчаването на ин-витро процедурите“, коментира Цветанов.

„Ние предлагаме интегриран подход при реализирането на всяка една политика. Сами виждате, че секторите образование, здравеопазване и социални дейности са свързани и именно по този начин трябва да бъдат разглеждани“, каза Цветанов.

Ангажираните в социалните дейности и услуги великотърновци заявиха своята подкрепа за предлаганите реални политики от ГЕРБ и ги определиха като единствените разумни, създаващи перспектива и даващи възможност за подобрявате на живота на хората от всички целеви групи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1668 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
гост

2017.03.10 | 11:30

7
Източника на финансиране при вас е 20 милиарда заем,сега ще вземете още толкова,щото пак ще има избори и ще ви трябват да раздавате с Бойко,къде бяхте досега,забравихте,че има хора в тази държава,а не само мафиоти

2017.03.10 | 08:37

6
27 ГОДИНИ СТИГАТ !!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ АЙДУЦИТЕ ОГ ГЕРБ !!
ДОГАН ПОРИ БОЙКО ФЕСА

2017.03.10 | 08:36

5
НИКОГА ЗА ТУРСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ
ама не е посочен в кой джоб влиза

2017.03.10 | 08:36

4
това е проблема
Иван

2017.03.10 | 08:36

3
Хайде бе.

2017.03.10 | 08:36

2
Пинокио...

2017.03.09 | 23:34

1
Крадливо племе! Закъсняло... Живеем ли, мрем ли, вий не знайте! След нас потомство иде цяло. Какво ще да му завещайте?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини