Младежи пострадаха след прием на тинктура от маточина

  • 08 март 2017 08:04

  • 54905
  • 2
Младежи пострадаха след прием на тинктура от маточина
©

Трима младежи пострадаха след прием на тинктура от маточина. Отварата е приготвена в магазин за продажба на билки, който обаче няма лиценз за това. След като потърпевшите сигнализираха за проблема на екип на bTV в Русе, към тях последваха заплахи от собственичката на обекта.

За да подобрят тонуса си, Владислав, Димитър и Калоян си взимат тинктура от маточина от магазин за билки в Русе. Часове след първия й прием и тримата се почувствали зле.

“Усетихме изтръпване на устните, започнахме да фъфлим, необясним смях, стана ни замаяно, леко залитахме. Това продължи 2-3 часа, след което започна да ни става лошо. На следващия ден се събудих със страшен махмурлук, без да съм употребявал грам алкохол”, обясни Владимир Димитров.

Калоян е с няколко операции и отстранена щитовидна жлеза. Тинктурата се отразява най-тежко на него. Крайниците са му изтръпнали и го е втресло.

„Бях възпрепятстван от госпожата в търговския обект да посетя каквито и да било медицински специалисти. Аз се консултирах първо с нея. Тя ме убеждаваше, че няма нужда да ходя на никакви доктори и специалисти, а да се доверя на нея и че няма място за притеснение”, обяснява той.

Въпреки това тримата си правят изследвания, а резултатите от тях ги стряскат - показателите са доста силно повишени от нормалните норми.

Владислав се консултира и с очен лекар, който му поставя диагноза - проблем с двата нерва на очите, като състоянието на едното е по-лошо.

Билкарите от магазина препоръчват тинкурата от маточина на Владислав, след като той обяснил, че се чувства изморен и има главоболие. Дори му я дават безплатно.

В търговския обект екипа на bTV посреща мъж, който се представя за биотехнолог и магистър по безопасност на храните.

„За мен си ги правя или за някой приятел. Редовно консумирам от тях и не съм имал никакви странични реакции. Даже съм предозирал, за да видя какво ще ми стане, и определено не ми става нищо”, обясни той.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
54905 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
бай Боре

2017.03.16 | 11:50

2
пият боклуци я да бяха жулиле ракия щяха да са супер здрави

2017.03.09 | 18:11

1
po kakva prichina tezi mladezi sa pili matochina neshto sa bili nervni .ili s visoko kravno?

Добави коментар

Водещи новини