ДОСТ със скандален предизборен клип (видео)

  • 06 март 2017 12:44

  • 40978
  • 7
ДОСТ със скандален предизборен клип (видео)
© Булфото (архив)

Турският посланик се появи в кадри на предизборен клип на ДОСТ. Освен че е нарушение на Виенската конвенция за дипломатическата работа, това е дръзка провокация, която цели да покаже ясно зад коя партия застава Турция, гласи позиция на ВМРО.

Според партията явно някой си мисли, че така въпросът ще стане междудържавен и това ще проправи пътя на поредната противоконституционна формация.

Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността настоява БНТ да спре да излъчва скандалния клип, на който се появява и надпис на турски език – от т.нар. Тюркян чешма. Агитацията на турски в интернет пък въобще не е спирала.

Патриотите от ВМРО настояват също СЕМ и ЦИК да се намесят незабавно, а не да си правят оглушки, както обикновено, при подобни предизборни нарушения от страна на антибългарски етнически партии. Каракачанов призовава за хладнокръвна обществена реакция – защото всяка истерия сега е всъщност част от сценария на Ердоганова Турция.

Като недопустима намеса на Турция във вътрешните работи на България лидерът на ВМРО определя и изказването на турския социален министър, който призова българските изселници да гласуват масово на изборите на 26 март, допълвайки, че турската държава подкрепя партията на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

В същото време 1000 автобуса с изборни „туристи“ са вече готови, а в Кърджали полицията разкри склад с хранителни продукти, с които се извършва на практика купуване на гласове.

Затова Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността призовава за ефективна блокада на границата като „Обединени патриоти“ започват действия в тази посока. Блокадата е нужна, за да се пресече пътят на Ердоган към българския парламент, категоричен е Каракачанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
40978 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2017.03.13 | 21:56

4
Партия ГОСТ работи за Турция и срещу интересите на България. Да я изгоним от следващия парламент заедно с главния метастаз ДПС.
БАЙ ШИЛЕ

2017.03.24 | 10:25

7
Осъзнай се!!! "Главния метастаз ДПС" е създадена и поддържана от руските служби !!! Първо се информирай и след това коментирай !!!

2017.03.07 | 01:08

1
Бай Шиле не позна.
...когато

2017.03.24 | 10:24

6
ходим в Кърджали. Всичко това маскирано като евроатлантизъм, толерантност, партньорство. Кой не скача е червен.
д

2017.03.24 | 10:24

5
тези нямат изкореняване-разпространяват се навсякъде (и в Германия ги има много) и не признават чужд език и закони-в Б-я са родени поколения, но не говорят езика на държавата
Osman Aga

2017.03.08 | 15:38

2
Nie sme na vseki kilometar xa xa mnogo zavist
Първо

2017.03.13 | 21:56

3
щяха да спрат регистрацията на тази анти-българска партия, но тихомълком мина и приехма за нормално да има партия ДОСТ, която работи за турските интереси. След изборите ще приемем за нормално да има и депутати от тази партия. Следващото нормално ще е да минаваме граница, ког

Добави коментар

Водещи новини