Вижте астропрогнозата за днес

  • 06 март 2017 06:20

  • 6058
  • 0
Вижте астропрогнозата за днес
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци. Засилват се екстравертните и комуникативни качества, хората стават по-активни, имат влечение към новото. В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие.

Сега хората стават по-разговорчиви, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система. Не се занимавайте с рутинни дела.

От 10:23 до 14:55ч Луната ще се движи на празен ход и в този интервал важни неща да не се предприемат.

След това Луната преминава в знак Рак. 9 лунен ден (от 12:11 до 13:08ч на другия ден) - Черен ден. Опасен ден носещ самозаблуди, измами.

Нежелателно е всяко пренапрежение. Обърнете внимание на децата си, днес са особено уязвими и беззащитни. Благоприятно е за решение на финансови въпроси, покупки, интелектуален труд, преговори с влиятелни хора. Бъдете внимателни при работа с огън. Добре е да се посети сауна, удачно време за приготвяне на лекарствени препарати и работа с растения., приемане на билкови отвари. Подтискащо чувство в областта на гърдите показва, че имаме много натрупанип проблеми. Добър знак е да ви намокри дъжд, лош знак е да има счупено или да се нараните. Ако видите птица, ще получите добро известие. Препоръчва се пиенето на повече течности. Трябва да се намерят сили да се прости. Не трябва да се консумират гъби.

Ден на заплетени и непредсказуеми ситуации и странни явления. Не трябва нищо да се планира и да не се започват нови дела. Откажете се от важни срещи и големи покупки. Не стойте дълго сами, но общуването трябва да е ограничено, да се контролират емоците и да бъдете внимателни към постъпващи предложения. Смята се, че в този ден Исус Христос е приел кръщението си. Езотеричните традиции съветват да се четат колкото може повече защитни текстове или поне сутрин, обед и вечер.

Един от тях е Псалм 90 :”Който живее под покрива на Всевишния...” Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Сънища - Съновиденията, които сте имали показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6058 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини