Цветан Цветанов: Запазените традиции в село Бачево показват българския дух, родолюбие и патриотизъм

  • 04 март 2017 11:48

  • 11884
  • 5
Цветан Цветанов: Запазените традиции в село Бачево показват българския дух, родолюбие и патриотизъм
©

Впечатлен съм как през годините разложкото село Бачево е запазило традициите си да празнува Тодоровден – Конския Великден.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който е гост на традиционните за Тодоровден конски състезания – кушии в село Бачево, община Разлог. Той подчерта, че е много важно българите да съхраняват в културния си календар празничните традиции.

„Гостоприемството и топлотата, с която ни посрещат местните жители, ни карат да се чувстваме заредени с положителни емоции. Тук, в село Бачево имаме възможност да се запознаем с част от богатата култура на България. Радостен съм, че виждам много деца, които днес ще участват в конното надбягване - това е начинът да продължим традициите. Това значи дух, родолюбие, патриотизъм”, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той пожела на всички празнуващи днес здраве и късмет, богата и плодородна година.

Заедно с Цветанов гости на празника бяха областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и втора в листата Даниела Савеклиева, кандидатът за народен представител на партията от Разлог д-р Емил Тончев, кметът на Разлог Красимир Герчев, общинският ръководител на ГЕРБ д-р Мария Копанарова, членове на общинското ръководство и общинските съветници от партията.

Последвайте канала на

Novini.bg
11884 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.03.06 | 19:41

5
Тия родители защо пускат децата си да се доближат до престъпник. Тоя постави държавата в услуга на мафията като министър, човешкият живот е нищо за него.

2017.03.06 | 19:40

4
Младите не знаят , старите ги обуначват медиите. Любимата Партия на Нинова и Борисов БКП, забраняваше кушиите и преименува Тодоров Ден на Дан на Животновъда!
гергана

2017.03.06 | 19:40

3
На какъв ли не се прави,хоро игра,сега остава и акробат да стане,че шоуто му да е пълно.Неговите приоритет край нямат,но те са винаги в негова полза и това на семейството му.Десет години да управляваш,нищо да не си направил за този народ ,да хвърляш оставки,когато се обидиш на
кур за герп

2017.03.06 | 19:40

2
тези които са се хванали с пергиша Цецо са долни боклуци

2017.03.06 | 07:00

1
В медиите само за ГЕРБ и БСП. И пълно затъмнение за НОВА РЕПУБЛИКА! Правете си извода сами!

Добави коментар

Водещи новини