Пит и Анистън водят активна кореспонденция

  • 02 март 2017 15:14

  • 57350
  • 1
Пит и Анистън водят активна кореспонденция
© Getty Images

Повече от 10 години след раздялата си Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Дженифър Анистън изглежда са загърбили неприятните спомени от брака си и все повече вървят към стопляне на отношенията. След раздялата си с Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, звездата от „7 години в Тибет” и „Боен клуб” поддържа активно връзка с бившата си половинка, съобщава „US Weekly”.

53-годишният актьор е изнамерил телефонния номер на бившата си жена, за да й се обади и да й честити 48-ия рожден ден. Според източници на списанието, Брад пращал на Джен SMS-и.

Двойката се раздели окончателно през 2005 година, след като Брад залюби Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския по време на снимките на филма „Мистър и мисис Смит”. Оттогава двамата не поддържали никакви отношения. Въпреки дългогодишната липса на контакти, Брад успял да намери номера на Дженифър чрез „сложна мрежа” от познанства и й пожелал „Честит рожден ден” на 11 февруари. Според източника, двамата съпрузи си разменили по няколко съобщения и Брад „се доверявал” на Дженифър. „Брад й казал, че преживява труден период след раздялата (с Анджелина Джоли) и двамата си разменили няколко съобщения, говорейки за миналото си”, твърди източникът.

Друг пък потвърждава пред „Дейли Мейл”, че двамата наистина си пишат, но това не е от сега, а от известно време. Пак според запознати, текстовите съобщения, които Брад и Джен си разменят, не притесняват новия съпруг на актрисата – Джъстин Теру. Той нямал проблем с това двамата да поддържат контакти. Не толкова топли са отношенията на Пит с бъдещата му бивша съпруга Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, с която са в процес на тежък развод и водят битка за попечителството на шестте им деца.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
57350 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Веселин Василев

2017.03.07 | 12:15

1
Аз пък повече се притеснявам за раздялата на Марийка и Иванчо.

Добави коментар

Водещи новини