Мисис Баба става булка (снимка)

  • 01 март 2017 15:17

  • 47924
  • 0
Мисис Баба става булка (снимка)
©

Мисис Баба 2015 Дони Василева става булка. Както е известно, най-красивата сред родните баби е сгодена за кмета на Стрелча Стойно Чачов и съвсем скоро ще мине под венчило, пише hotarena.net.

46-годишната блондинка, която стана популярна с участието си във „Фермата” смята да каже на новия си избраник до броени месеци. Тя дори е избрала сватбената рокля—красива, нежна и ефирна като нея. И много, много скъпа.

Уникалният дизайнерски модел изцяло отговаря на вкуса на Дони и тя е много щастлива, че най-накрая ще се види в бяло. Говори се, че сватбата й ще бъде като по филмите, след като годежът бе също толкова бляскав.

Василева получи преди няколко седмици годежен пръстен със сапфир и обещание за любов и вярност от приятеля си. Двамата доста време пазеха връзката си в тайна, но след като нещата станаха сериозни, решиха да обявят любовта си пред всички.

Очаква се сватбата да бъде в края на пролетта и началото на лятото, а Дони няма търпение да каже „Да” официално. И двамата с любимия й имат по един развод зад гърба си, но все още вярват в романтиката и любовта.

Василева има и две дъщери, които живеят вече в Холандия и Германия. Младата баба признава, че скучае сама у дома и не вижда защо да не се събере с шест години по-младия си любим. Още повече, че вижда в него своята сродна душа.

Последвайте канала на

Novini.bg
47924 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини