Промени и в ръководствата на Летище "София" и ГД ГВА

  • 17 февруари 2017 17:19

  • 5375
  • 2
Промени и в ръководствата на Летище "София" и ГД ГВА
©

Служебният министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни назначи Христо Щерионов за главен директор на ГД "Гражданска въздухоплавателна администрация" /ГД ГВА/, съобщиха от ведомството.

Щерионов е специалист с дългогодишен опит в авиационния сектор. До момента той е заемал поста изпълнителен директор на Летище "София". По време на неговото управление софийското летище достигна сериозен ръст на обслужените пътници, се посочва в съобщението. Ръководството на МТИТС очаква от него подобни добри резултати и на новата му позиция. Досегашният директор на ГД ГВА Иван Иванов ще заеме поста директор на дирекция "Авиационна безопасност" във въздухоплавателната администрация.

На днешното заседание на Съвета на директорите на "Летище София" ЕАД за изпълнителен директор е избран Пламен Станчев. Професионалният му опит е свързан с авиационния сектор. В периода от 2006 до 2010 г. е бил ръководител на аеропорта.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5375 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.18 | 17:08

2
Кога ще смените и ръководството на ЦГМ-общинско предприятие че свинята нерез Румяна Милова и невестулката Коларов много крадат и лъжат и работниците са пропищяли от тях.
ss

2017.02.18 | 17:08

1
те и водачите от автотранспорта в софия искат смяна на ръководството а отново им натресоха старото ако това е промяна здраве му кажи нека краденето продължи

Добави коментар

Водещи новини