Австралийският премиер: Доналд Тръмп е като моряк, който се оплаква от морето

  • 17 февруари 2017 10:14

  • 2851
  • 2
Австралийският премиер: Доналд Тръмп е като моряк, който се оплаква от морето
© gettyimages (архив)

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския си губи времето, като атакува медиите за критичните им материали за действията на правителството му, заяви днес австралийският премиер Малкълм Търнбул (на снимката), цитиран от Ройтерс.

Тръмп неколкократно окачестви медийните критики срещу него като "фалшиви новини", откакто встъпи в длъжност миналия месец и нарече медиите "опозиционна партия", припомня агенцията. Търнбул, чиито отношения с Тръмп бяха белязани от трудно начало, заяви, че 45-ият американският президент трябва да престане да се фокусира върху медиите.

"Един много голям политик, британският премиер Уинстън Чърчил, някога бе казал, че политик, който се оплаква от вестниците, е като моряк, който се оплаква от морето", заяви Търнбул пред репортери в Нова Зеландия. По думите на австралийския премиер, няма смисъл да се критикуват медиите, защото "те са част от живота и ние трябва да прокарваме посланията си чрез тях".

Последвайте канала на

БТА
2851 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
червени паразити

2017.03.30 | 05:17

2
Хи-хи-хи- къде сте болшевишки гъзоблизци , защо не защитавате Доналд Тъп ?? Или от Москва ви спуснаха новите опорни точки -- той вече е враг на Дребното ви Идолче ?
Бачо Киро

2017.03.28 | 14:44

1
Доката е пич.

Добави коментар

Водещи новини