Криза със сигурността в САЩ, втори човек отказа на Тръмп

  • 17 февруари 2017 06:20

  • 7550
  • 3
Криза със сигурността в САЩ, втори човек отказа на Тръмп
© Getty Images (Архив)

Вицеадмирал Робърт Харуард отказа предложението на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да заеме поста съветник по националната сигурност, съобщиха световните агенции.

Харуард получи предложението, след като Майкъл Флин бе уволнен в понеделник, защото е подвел вицепрезидента Майк Пенс за естеството на разговорите си с руския посланик в САЩ.

"Това е изцяло личен избор", каза Харуард вчера вечерта в отговор на въпрос на Асошиейтед прес.

"След 40 години в армията сега имам уникалната възможност да се радвам на малко лично време", допълни Харуард, който е бивш заместник-командващ на американското Централно командване (Сентком).

Но според цитирани от Ройтерс източници една от причините да откаже офертата е, че е искал да назначи свой екип в Белия дом, което е в противоречие с желанието на Тръмп да остави заместничката на Флин, Кей Ти Макфарланд, на сегашния й пост.

Последвайте канала на

БТА
7550 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.03.01 | 19:33

2
Всеки американски патриот ще откаже на Тръмп защото няма как САЩ и диктаторска Русия да бъдат приятели, нещо което Тръмп може би иска!
фен на Джамбазки

2017.03.01 | 19:33

3
Иди да се биеш за кинти за шорош бе педал.... Стиска ли ти?
Бачо Киро

2017.02.21 | 00:12

1
А бе тараланкоолу,Щатите съществуват благодарение на помощта на Русия през гражданската война за Линкълн и разгрома на Хитлер от СССР иначе ако ефрейтора беше влязал там щеше да им изнесе бравите на вратите.Ама Ротшилд не му позволи.

Добави коментар

Водещи новини