Израелецът не е убит от своите сънародници, починал от свръхдоза кокаин?

  • 16 февруари 2017 16:10

  • 38981
  • 1
Израелецът не е убит от своите сънародници, починал от свръхдоза кокаин?
© Novini.bg

26-годишният израелец Елиад Фараг не е убит от двамата братя, негови сънародници, а е умрял от свърхдоза кокаин или хранително натравяне, твърди 24 часа, позовавайки се на криминалисти.

Криминалистите обясниха, че по тялото на Фараг има травми, но те не са от бой, а от влачене. Те не са могли да причинят смъртта му, обясниха полицаи. При огледа обаче те намерили кокаин и затова предполагат, че това е причината за смъртта му. Назначена е токсилогична експертиза, която да провери за следи от наркотика. При аутописията пък се оказало, че стомахът му е пълен с храна. Затова се проверява и дали не се е натровил от нея.

Фараг и двамата брята - на 28 и 29 г., дошли в България преди 2 дни. Отишли на ски в Боровец. Предполага се, че именно там Фараг е взел свръхдоза кокаин, а братята са се паникьосали. Те го завлекли до джипа си "Мерцедес" и го изхвърлили в гората край самоковското с. Гуцал. Свидетели ги видели и подали сигнал. Полицаите незабавно блокирали района и открили двамата израелци в гора на 2 км от мястото, където изхвърлили трупа Те се били скрили в снега.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
38981 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
123445566

2017.03.27 | 17:00

1
Като някой почине без твоя вина не започваш да го дърпаш. Или са де били или са виновни. Първото е малко вероятно.

Добави коментар

Водещи новини