Манолова посрещна болни деца по пижама (видео+снимки)

  • 15 февруари 2017 13:31

  • 23467
  • 1
Манолова посрещна болни деца по пижама (видео+снимки)
© Novini.bg

Омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на организира пижамено парти за децата, болни от онкохематологични заболявания. Тя бе домакин на инициативата и подари на децата един ведър ден извън болничната стая.

Инициативата бе по повод Международния ден на децата с онкохематологични заболявания. Песни и танци огласиха голямата зала на сградата на омбудсмана. Огромна златиска торта предизвика усмивките на малчуганите, предаде репортер на Novini.bg. Сладкото изкушение бе подбрано в златисто, защото се приема, че това е цветът на надеждата. Децата, страдащи от рак, получиха пожелания за бързо оздравяване. На пижаменото парти имаше и купища други лакомства, напитки и подаръци за малките гости.

От Сдружението "Деца с онкохематологични заболявания" връчиха на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на списък с най-важните задачи, които трябва да изпълнят политиците ни. Те настояват за адекватна национална стратегия и план за действия. Наложително е по най-бързия начин да бъде създаден национален регистър, изтъкнаха специалистите.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
23467 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.02.23 | 14:44

1
яяя Мая курвата

Добави коментар

Водещи новини