Слави окрал Сашка Васева

  • 14 февруари 2017 11:11

  • 29628
  • 5
Слави окрал Сашка Васева
© Булфото

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е откраднал песен, композирана за Сашка Васева. Това призна самият телевизионен водещ по време на разговор с близкия си приятел Георги Милчев-Годжи, пише "България днес".

Преди близо 20 години "Ку-ку бенд" има задачата да напише песен за Дупнишката Мадона. Сценаристът Ивайло Вълчев написва текста на "Ад и рай", а музикантите създават запомнящата се мелодия, която се слуша и до днес. Песента така и не достига до Сашка. Когато Слави чува музиката, решава че няма да я даде на изпълнителката, а ще я запази за себе си.

Честно казано, не знаех, че така са се случили нещата, казва певицата, потърсена за коментар. По онова време – преди 20 години, работех към музикалната компания на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и той ме продуцираше. Реално е можел да прави каквото си иска. Нямам лоши чувства към Слави. С него съм запазила добри отношения, заяви Дупнишката Мадона.

Последвайте канала на

Novini.bg
29628 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.03.02 | 09:53

5
ТОЙ САМО ДА Е ОКРАЛ САШКА ВАСЕВА ???? ШОУТО КОЕТО ВОДИ ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ ГО ЛИ ОТКРАДНА ОТ ТОДОР КОЛЕВ? БОГ ДА ГО ПРОСТИ !!!!!!!!
Слави

2018.03.02 | 08:08

4
аз съм боклук. И никой не ме обича. Така ще си умра.
нерегистриран

2018.03.02 | 08:07

3
Слави, Господ здраве да ти дава, чедо. Добрите хора си личат от 3 хил. километра и повече. Много здраве на сценаристката баба и на дъпъсъто и на всички ви. Да не се отървете, бабиното от здраве, а парите дадеш ги на кучето не ги иска чедо, а хората са лумнали по парите. РАБОТЕТЕ КАТО БАТИ ВИ СЛАВИ и вие да сте на негово място. Не му знаем произхода на парите, ама виждаме, че е работохолик. Има си органи за тая работа. ДАВАЙ И НЕ СПИРАЙ СЛАВИ. То нищо вече не ни остава освен в 22:30 да се посмеем с бабата без гащи и дъпъсъ и др. да не ги обидя бабиното, ама бабата е ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА. Бабиното няма сръдня-конкуренцията е жестока по света. Чок сеир бабиното, булгар и ако нещо по мюсюлмански не знаете свиркайте да ви кажа някоя и друга дума или бай Амед Доган питайте, или бай Местан, на ваше разположение са. ВСИЧКИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПО СВЕТА. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ. Аз бабиното днес зарязах лозето, ако някой желае няколко пръчки мога да ви изпатя да посее мама Здравка. Страхотно грозде. Ивай-ско вино, който не е пил, нищо не знае. Хубав и усмихнат ден! Баба се оля нещо, извинете, бабиното, склерозата/деменцията не прощава никому. Давай Слави, по-млад си, бабиното, много деменция има в това Народно събрание, що така бе, бабиното???
Боев

2018.03.02 | 08:07

2
Много талантливи хора окраде,пък колко исползва един г-д знае.

2017.02.27 | 10:14

1
shiban selendur i pedal

Добави коментар

Водещи новини