В Италия откраднатата целувка е сексуално насилие

  • 09 февруари 2017 07:41

  • 17689
  • 3
В Италия откраднатата целувка е сексуално насилие
© Getty Images

Съдът в близкия до Милано град Бергамо осъди 24 годишен мъж на 1 година и 3 месеца затвор затова, че откраднал от бившето си гадже целувка, пише "Монитор".

Според прокурора на приключилия вчера процес нежеланата целувка била не само нахалство, но чиста проба сексуално насилие и магистратът поискал обвиняемият младеж да бъде наказан с 1 г. и 9 м. лишаване от свобода.

Адвокатът му подчертал в пламенната си пледоария, че довереникът бил извършил приписваното му деяние на гара, пред много хора, посред бял ден и за това в действията му нямало никаква сексуална умисъл. Съдът все пак се вслушал в думите му, защото дал на „изнасилвача“ 6 месеца затвор по-малко и за негова радост присъдата е условно.

Любовната история на Ромео и Жулиета
от Бергамо – градът на героите на Шекспир Верона се намира на по-малко от 100 км – започнала в началото на 2013 г. Тогава той бил на 21 години, тя на 16, заобичали се страстно и станали неразделни. През май същата година неочаквано за приятелите им двамата се разделили, като според момичето то било напуснало гаджето си, тъй като искало да контролира напълно личния му живот. Младежът обаче не можел и да си помисли, че любовта им е свършила и продължил да търси възлюбената си по телефона. А когато веднъж я видял да се разхожда с друго момче, веднага й изпратил заплашителен СМС, че ако започнела да ходи с него на сериозно, щял да я убие. „Ти си моя и ще останеш моя!“ – написал още Ромео и този злополучен СМС бил едно от прокурорските доказателства срещу него на завършилия процес.

След това двамата не се виждали чак до октомври 2013-та, когато случайно се засекли на гара край Бергамо. Поздравили се усмихнати и след това младежът поискал да я целуне, но тя се дръпнала. След това обаче той я хванал за косите и я нацелувал яко където свари по лицето. Що се отнася до косите, тя не му останала длъжна и също го пооскубала. А след като той я пуснал, отишла веднага в най-близкото полицейско управление.

Последвайте канала на

Novini.bg
17689 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.02.09 | 15:01

3
Егати простащината....значи и в Италия имало К_У_Р_В_Е_Н_Ц_А,целувала се с него,чукала се,а сега не искала да го целува и се дърпала--егати помията

2017.02.09 | 14:03

2
За откраднато ибане новини има ли?!

2017.02.09 | 14:03

1
баси е, за какви неща съдят и затварят

Добави коментар

Водещи новини