Николета Лозанова проговори за отношенията си с Ники Михайлов

  • 08 февруари 2017 07:18

  • 73916
  • 6
Николета Лозанова проговори за отношенията си с Ники Михайлов
©

Тв водещата Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През проговори за първи път за отношенията си с Ники Михайлов, Роналдо и Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и разкри, че е била заедно с бившия вратар на националния ни отбор на Малдивите пред списание LOVE style.

„Преди много, много години съм била с него на Малдивите и…да, и този път бяхме заедно. Ние никога не сме имали лоши отношения. Винаги сме били в перфектни, напук на всичко и всички. Ники е такъв мъж, за какъвто всяка жена мечтае!”, откровена е Николета.

Хубавицата обаче не иска да каже дали се е срещала с футболната звезда Роналдо.

„Ще отговоря на този въпрос само на детектор на лъжата, а и пак няма гаранция дали истината ще излезе наяве! Ако трябва да го оценя като мъж от 1 до 10, категорично му давам 11! Това вече за никого не е тайна. Безспорно е много секси и тези, които го отричат, са същите като онези, които уж „не ме харесвали“. Определено съм доста компетентна относно футбола и смело заявявам, че е най-добрият в света”, хвали го красавицата.

Тя отрича с бившия й съпруг Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб да са разведени, въпреки че отдавна не живеят заедно. Признава обаче, че не съжалява за раздялата им, защото всичко случило й се, й е донесло само усмивки и още по-големи възможности.

С Валери са в прекрасни отношения, абсолютно безоблачни и се виждат всеки път, когато той е в България. „Валери обожава Никол и всички жени трябва да приемат факта, че тя е неговата голяма любов и връзката им е изключително силна. Не съм виждала такава слабост между баща и дъщеря”, разкрива Лозанова.

Последвайте канала на

Novini.bg
73916 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
bbb

2017.03.09 | 13:36

6
преди май ти викаше че си трабантче,сега пак ли сатана неговата проститутка

2017.03.09 | 13:35

5
Taq KURVA veche i sama ne pomni pod kogo e lqgala i kolko huq e qla,nakratko - koito dava parata toi shiba vsickite i dupchitsi .
100

2017.02.17 | 14:59

4
и двамата сте от малцинството

2017.02.17 | 14:59

3
МИРИЗЛИВ ПАРЦАЛ
Гъске проста

2017.02.17 | 14:59

2
кой се интересува от това с кой си била на море и дали харесваш онова недоразумение Роналдо. Каквото и да е след 10ина години ще почнеш да се разпадаш от корекции..
В е л и к и я

2017.02.17 | 14:58

1
Що не вземе да каже и колко валидола Роналдо е изпил като я е видял на живо кво късокрако джудже е ..

Добави коментар

Водещи новини