Петър Москов: РБ трябва да не предава основните си приоритети (видео)

  • 28 януари 2017 13:04

  • 2976
  • 5
Петър Москов: РБ трябва да не предава основните си приоритети (видео)
© Булфото (архив)

С националния химн и химна на Европа започна Първият конгрес на Реформаторския блок в София.

В залата в Интерекспо център присъстват 1960 делегати, обяви Даниел Вълчев и откри Първия конгрес на РБ.

На форума са всички партии в Блока - ДБГ, СДС, БЗНС, НПСД, БНД, индивидуални членове на РБ като Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва и проф.Тодор ТаневТодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 г. в София. Завършил е социология в СУ „Св. Климент, както и хора от ДСБ, които смятат, че решението на тяхното ръководство не е добро и те остават в Блока.

Ръководителят на предизборната кампания на Реформаторския блок Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва призова ДСБ обратно в Блока. В изказването си пред Първия конгрес на Блока той поиска платформата да бъде отворена към всички десноцентристски организации, за обединение на десницата. "Да бъде допуснато тези, които напуснаха Блока, да се върнати в т.ч ДСБ. И без това представители на ДСБ има в тази зала", съобщи Москов.

Сила, обединение и отговорност, налагане на активни правила чрез участие в управлението е смисълът на Реформаторския блок, очерта той целите.

Спойката на РБ, подчерта ръководителят на предизборната кампания, е осъзнатата необходимост БСП и ДПС да бъдат спрени по пътя им към властта. Москов акцентира също да не се дават основания десницата да бъде обвинена в глупост.

"РБ трябва да не предава основните си приоритети, поддавайки се на емоции, а да ги следва като участва активно в управлението на държавата", даде посоката той.

По думите му в Блока партиите трябва да запазят суверенитета си и да има ръководство, амбицирано да бъде силен екип, а не да задоволява персонални амбиции.

Според Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва идеологията на реформаторите би трябвало да е отстояване на консервативните ценности в българската политика.

"Трябва да се отървем от социално-либералните заблуди на прехода", посъветва Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2976 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
БУКЛУК

2017.08.23 | 12:52

5
Най добре да се съберете в централният затвор заедно с Герб!

2017.08.23 | 12:52

4
Тоя психопат защо още не е в пандиза ??????

2017.01.30 | 05:30

3
/"Трябва да се отървем от социално-либералните заблуди на прехода", посъветва Петър Москов/.Това ли новата доктрина на РБ ????? признанието че сте лъгали за да създадете класи на грабители и ограбени , че съвсем умишлено сте подложили Народа на мъчения и унижения ще ви струва главите , буквално

2017.01.30 | 05:30

2
Прадажно леке! До това води пафкането с Винету на задната седалка.
Герберски слагачи

2017.01.30 | 05:30

1
РБ са патерица на ГЕРБ финансирана от ГЕРБ което е добре за нас от ГЕРБ че имаме платени цървули.

Добави коментар

Водещи новини