Днес учебни занятия ще има в 27 общини

  • 10 януари 2017 07:22

  • 1859
  • 0
Днес учебни занятия ще има в 27 общини
©

Днес учебни занятия ще има в 27 общини в страната и няма да има в останалите 238 съгласно заповедите на кметовете на населените места с оглед на тежките зимни условия. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на образованието и науката.

В област Благоевград утре ще се учи в Банско, Разлог, Гоце Делчев, Гърмен, Сандански и Сатовча; в област Варна – във Ветрино, Девня, Провадия, Дългопол, Вълчидол и Аксаково; в област Видин – в Белоградчик и Грамада; в област Враца – в Козлодуй; в област Ловеч - в гр. Ловеч, само езиковата гимназия; в област Пловдив – в Кричим, в област Плевен – в Червен бряг, Кнежа и Долна Митрополия, в област Сливен – в Твърдица и в област Смолян – в Златоград, Мадан, Рудозем, Доспат, Чепеларе и Девин.

Учебните занятия са преустановени за 10 януари заради тежките метеорологични по информацията към 16:00 часа в следните общини:


Преустановени учебни занятия има в общините Благоевград, Симитли, Якоруда и Белица поради лоши метереологични условия. Няма да се учи и в 2 училища в община Банско – Професионална гимназия по електроника и енергетика и Професионална гимназия по селско стопанство и туризъм, както и училището в село Борово, община Гоце Делчев, община Петрич.


В област Бургас е обявен за неучебен ден.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1859 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини