Британската кралица отиде на църква, посрещнаха я с аплодисменти

  • 08 януари 2017 17:43

  • 14495
  • 1
Британската кралица отиде на църква, посрещнаха я с аплодисменти
© Getty Images

Британската кралица Елизабет Втора присъства на неделната служба в църквата "Св. Мария Магдалена" в близост до провинциалното си имение Сандрингам, след като пропусна коледната и новогодишната служби заради влошено здраве, предадоха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

Тя е била посрещната с аплодисменти. Това е първата й обществена поява от няколко седмици. Придружаваха я херцогът и херцогинята на Кембридж - принц Уилям и Кейт с децата им принц Джордж и принцеса Шарлот. Кралицата беше завила краката си със светлосиньо одеало, съобщава в. "Дейли телеграф".

Кралица Елизабет Втора се разболя преди Коледа и отложи с ден пътуването си от Лондон до провинциалното си имение Сандрингам. Заради тежка настинка 90-годишната владетелка пропусна коледната служба за първи път от десетилетие. Впоследствие Нейно Величество реши да не присъства и на новогодишната служба, тъй като все още се възстановяваше от простудното заболяване. През последните години кралица Елизабет Втора се радва на добро здраве, но въпреки това ограничи пътуванията и обществените си ангажименти, след като отпразнува 90-ия си юбилей.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14495 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.02.27 | 15:30

1
Прилича и- короната и е дадена от бога! А властта на Борисов е дадена от червената мафия! Затова се подиграва на Бог, наричайки го "Началникът".

Добави коментар

Водещи новини