Събитието, за което билетите свършват месеци преди датата му на провеждане

  • 04 януари 2017 16:12

  • 2871
  • 0
Събитието, за което билетите свършват месеци преди датата му на провеждане
©

Задавате ли си въпроса как да бъдете успешни в бъдещето; как ще изглежда работното Ви място; как да направите иновациите част от работния процес; как се изглеждат градовете на бъдещето и как стават все по-умни; как да направите по-добър маркетинг и да привличате повече клиенти и посетители; как ще се променят транспорта, финансовите услуги, технологиите и здравеопазването?

На тези и много други въпроси за осма поредна година дават отговор световните и регионални експерти, лектори и посетители на събитието за технологии, дигитален маркетинг и иновации Webit. Festival Европа, което отново ще се проведе от 25 до 27 април, 2017 в София. България е една от петте дестинации в света (наред с Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи), на които ежегодно се провежда едно от най-влиятелните световни събития за бъдещето, предприемачество, инвестиции и технологии, които променят бизнеса, образованието, транспорта, финансите, правят градовете умни и водят до промяна на цялото общество.

Президента на България и Кмета на София са патрони на събитието и председатели на две от 10 събития, а именно конференцията Лидерство в Дигиталната Икономика и конференцията Умни Градове.

Билетите за Webit.festival традиционно се изчерпват няколко месеца преди събитието, а и цените им се увеличават с наближаването на датата. Препоръчваме Ви да закупите билетите си максимално скоро. Остават само 3000 билета, всеки ден се продават над 50 и интересът расте. Миналата година по това време имаше продадени по-малко от 500, а днес първите 2000 души вече са купили своя билет и Вие може да видите кои са те като посетите сайта: www.webit.bg от където може да купите и своя билет.

Webit не e само събитие, а и глобална общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери на най-големите корпорации, която през 2016 достигна числото от над 100 000 човека от цял свят и които променят света днес” казва Пламен Русев, изпълнителен председател на глобалната Webit.Foundation, инвеститор, сериен предприемач и филантроп.

Последвайте канала на

Novini.bg
2871 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини