В държавата на Златките - ако не знаеш кой е Дон Кихот, можеш ли да възпитаваш дете

  • 04 януари 2017 11:03

  • 2859
  • 3
В държавата на Златките - ако не знаеш кой е Дон Кихот, можеш ли да възпитаваш дете
© Getty Images (Архив)

Момиченце на 13, роди момченце и направи баща друго момченце на 15. И всичко това в първите часове на една година, която ни се иска никога да не беше идвала. Годината е 2017-а.

Това се случва в държавата на Златките и Динковците. Майката се казва Златка. Залюбила се с непълнопетния баща в училище. Дядото - на 33 пък се казва Динко. На него е кръстено и първото бебе на годината. Малко преди въпросото пеленаче да поеме първия си дъх в родилното на сливенската болница, в едни нощен клуб в Истанбул терорист застрелва над 20 човека с автомат Калашников. След ден 15-годишният баща на малкия Динко пък иска телевизор – като подарък, че е „направил“ първото бебе на годината. Нямали нужда от памперси...

„Фейсбук“ е възмутен. Само след седмица, обаче в държавата на Златките всичко отново ще тръгне постарому. С едно изключение. Една ученичка в шести клас остава вкъщи за да кърми. Златка. И да възпитава малкия Динко. Но в какво? На 13 аз бях влюбена в треньора ми по езда, в принц Хари и в един училищен бандит. Едновременно. Сега разбирам, че не съм била права да се влюбвам в нито един от тримата. Но в онези години - последните от миналия век, все още не бяхме измислили Фейсбук и нещата се случваха по-трудно. Златка обаче вероятно има фейсбук. И легендарният Динко, който лови бежанци има. И аз имам. Но какво от това, като едно момиче вероятно никога няма да чуе историята на нещастната любов на Багряна и истината зад стиховете в "Потомка".

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

woman.bg
2859 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гост

2017.01.04 | 23:52

3
Циганите са като кучетата на улицата, не им ли контролираш популацията, стават много, оформят си глутници и започват да нападат. В техния случай, започват да се местят от село в село, където се плодят и не оставят една къща неограбена.

2017.01.04 | 21:54

2
По скоро държава на Чковците и Боковците където мутренските похвати корупцията и картелите са на почит!

2017.01.04 | 14:44

1
Прав си. Но и на Златките също........

Добави коментар

Водещи новини