Станишев: Европа не е панацея на нашите проблеми

  • 03 януари 2017 08:24

  • 5289
  • 5
Станишев: Европа не е панацея на нашите проблеми
© Булфото (Архив)

Европа не е панацея за вътрешните ни проблеми. Това подчерта лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Когато нещо не отърва на политиците, оправданието е: „от Брюксел така казаха“. Но преди 10 години тази мантра се използваше, за да се провеждат нужни и болезнени реформи. Докато сега е замаскиране на решения, за да не страда рейтингът на управляващите", заяви той пред "24 часа".

Сергей Станишев коментира политическите събития в България. Той обясни, че е в нормални работни отношения с новоизбрания президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. След встъпването му в длъжност Станишев ще покани на среща с представители на ПЕС. В същото време бившият премиер смята, че Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е избягъл от отноворност, отказвайки да направи служебен кабинет. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на коментира и отношенията си с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Като президент на ПЕС имам много срещи, контакти и информация за предстоящи решения. Винаги, когато касаят България, стигат до президента, премиера и министрите, които и да са те. С Борисов сме имали много битки, но съм му благодарен за коректността и проявата на политическа култура. Той също спазва добрия тон и ме информира за взети решения", заяви той.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5289 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.01.18 | 13:21

5
Време е ЕС да отнеме парите и привилегиите на всички еврофоби най-вече Станишев.
дънъкоплатец

2017.01.18 | 13:21

4
Верно ли? Айде тогава подай оставка и се откажи от заплатата на евродепутат!

2017.01.18 | 13:20

3
КУР ЗА ГЕРБ+БСП+ДПС- НОСЯТ СМЪРТ В БЪЛГАРИЯ

2017.01.03 | 15:42

2
ВАШАТА ПАНАЦЕЯ Е В МУЗЕЯ НА СОЦА.
stojan chadziev

2017.01.03 | 15:42

1
Cvetja,snimki i kretenski usmivki,prisasto samo na pederasite ot 4ervenata izmet.

Добави коментар

Водещи новини