Трайчо Трайков: Обвинението срещу мен няма да издържи в съда

  • 03 януари 2017 08:08

  • 6016
  • 11
Трайчо Трайков: Обвинението срещу мен няма да издържи в съда
©

Обвинението срещу мен няма да издържи в съда. Това каза бившият министър на икономиката Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко в ефира на БТВ.

Той разкри, че според обвинението е била изготвена независима пазарна оценка. „Тя е с 20% по-висока от пазарната оценка. Всъщност тя е изготвена не от експерти, а от Иван Иванов. По-важното е, че продажбата е извършена от Агенцията по приватизация“, каза Трайков. Той коментира обвининето на прокуратурата за умишлена безстопанственост, цената била 1600 лв. на акция, а на борсата след 6 месеца се продавали по 3045 лв. "Самата сделка беше в програмата на правителството", добави Трайков.

Според Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко 10 млрд. лева е цената, която държавата плаща за това, че не функционира в интерес на гражданите, а на група олигарси и елити. „Тези хора нямат причини да ме харесват. Във всички дсектори парите се увеличават, а рядко хората усещат промяната“. „Имам идея за справяне с течовете в здравеопазването. Предлагам на всеки бъдещ министър на здравеопазването всеки един българин да има персонална партида и индивидуален ПИН-код, с който сам да разпределя средствата си за здраве“.

Има проблем в съдебната ни система, категоричен е Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко. „Прокуратурата, когато иска да опраска някого го опрасква, а когато иска да завоалира - завоалира“. Той даде пример с делото срещу Христо Бисериов. По думите му прокуратурата нарочно е направила пропуски, за да може той да се измъкне. „Когато тя иска да не се старае - прави грешки, а когато иска да опраска някого - се старае“.

Трайков разкри, че е бил предупреден за готвената атака срещу него, както и за причините това да се случи. „Моето поведение по време на кампанията не е било по-различно от това, което съм правил и преди да се кандидатирам. Сега отново се задават избори, много хора искат промяна. Това е целта на обвинението срещу мен – да спре промяната“.

„За първи път се съмнявам, че децата ни ще живеят по-добре от нас. От края на Втората световна война децата са живели по-добре от родителите си. Политиците в целия свят управляват според това което очакват хората и се нагаждат към това. Истинските държавници и лидери сами задават дневния ред и търсят конфигурацията за това“, подчерта Трайков.

„Хубавото е, че много хора търсят алтернатива. Много от тях не са политически опитни. Липсата на опит в българското политическо блато е предимство, защото много често, за да бъдат фактор политиците се променят, освен това сме малка държава и всеки се познава с всели. Времето до изборите е много малко, но хората които търсят алтернатива ще успеят да бъдат заедно“, убеден е Трайков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6016 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2017.01.07 | 01:37

11
Вижте го бе вижте го Деформаторския фъфлещ олигофрен колко е нагъл и тоя искаше да става Президент ! да ви ева майката проста лумпенска на гласувалите за Реформаторския Блок

2017.01.07 | 01:37

10
Много ясно във България за корупция няма осъден страната ни може да кандидатства за рекордите на Гинес. Ако това правителство беше в Китай екзекуцията не им мърда за корупция.
партизанин

2017.01.03 | 18:46

1
А, само това..щяха да работят денонощно, на смени.
Ами да

2017.01.07 | 01:37

9
То е ясно, че обвиненията няма да издържат в съда, но основната цел на прокурора е изпълнена! Първо да те очернят, а после и да ти отнемат от времето да ходиш по съдилища! На всички вече е ясен мафиотския триъгълник Пеевски-Цацаров-Борисов, но продължават да гласуват за него! Това вече е перверзия!

2017.01.07 | 01:36

8
Тоя Трайчо е такъв корумпиран боклук,че се чудя кой идиот е гласувал за него и за Деформаторския Блок? подписвал е толкова прозрачни договори със свои и хора толкова тъпи,че май ще влезе в затвора тоя мушмул

2017.01.04 | 08:30

5
ама ние и съд ли имаме!?
партизанин

2017.01.05 | 07:35

7
Нямаме, няма страшно..

2017.01.04 | 09:30

6
много добре и го каза Трайчо - говорителката на жълтите медии.

2017.01.04 | 08:30

4
не се лензи Трайчо , не е много сигурно

2017.01.04 | 08:30

3
Ега ти държавата !!!! Цялата е съсипана до неознаваемост а до сега не съм чул някой да е виновен и осъден !!!
партизанин

2017.01.03 | 20:17

2
Трайчо, това за партидата и пина е интересна мисъл, ама де го тоя министър, дето ще свърши работа- всички са "ТРАЙЧОВЦИ"

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини