13 години в робство като секс робиня

  • 29 декември 2016 10:17

  • 9993
  • 1
13 години в робство като секс робиня
©

Ако историята на Наташа Кампуш и нейните 8 години в робство на Волфганг Приклопил ви е направила впечатление, тогава трябва да се запознаете с историята на Ана Рустон, която била отвлечена за цели 13 години, в които е била бита и изнасилвана.

Историята се случва във Великобритания, където отвлечената стояла предимно в спалнята и понякога била водена на медицински прегледи, за да бъдат третирани тежки рани. На визитациите била със своя насилник, който най-спокойно се представял за съпруга ѝ. В повечето време на мъченията, Ана разказва как тялото и в един момент просто се изключвало. Единствените спомени от спалнята остават мрачните ъгли, както и кофата, която се използва за тоалетна.

Ана (името е променено като мярка за сигурност) е отвлечена на 15 години, но и до днес отказва да назове своя насилник, въпреки всички опити на полицията. Като част от терапията си, мъченицата записва всичко в книга и се надява, че след време ще има сили да накаже своя палач. След като баба и умира, Ана започва да търси надежда в другите и накрая се озовава в секс група, която продава малолетни.

Още по темата прочети тук.

Последвайте канала на

Novini.bg
9993 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
asd

2017.01.14 | 05:31

1
И тези ни учат на ценности всеки ден.

Добави коментар

Водещи новини