Пияни шофьори наводниха пътищата, Пътна полиция глобява наред

  • 26 декември 2016 14:36

  • 59456
  • 3
Пияни шофьори наводниха пътищата, Пътна полиция глобява наред
© Булфото

Народът е казал "Пиян човек Господ го пази", но няма кой да опази редовните шофьори и пешеходци от неразумните водачи, които сядат зад волана след солидна почерпка.

Началникът на "Пътна полиция" алармира за тревожните случаи на подпийнали шофьори, които си позволяват да развиват високи скорости дори в града. Оказва се, че те не са рядкост, включително и в рамките на столицата.

"Много пияни шофьори хванаха колегите от моя отдел. Само от снощи имаме четири акта за алкохол, което никак не е малко, имаше и актове за превишена скорост, тъй като хората видяха, че е малко по свободно пространството по улиците и си позволиха да карат малко по бързо.

На всички входни артерии ще имаме полицейски автопатрулни разчети и ако се наложи принудително, както миналият ден, преди празника, ще спираме светофарните уредби, ще минаваме на ръчен режим на управление и ще подпомагаме движението, за да могат хората безпроблемно да влезна в столицата.

Искам само да припомня да карат много внимателно, защото в планините вали сняг. Не се знае до довечера дали няма да се промени пътната обстановка.", заяви комисар Тенчо Тенев от Пътна полиция към СДВР.

Последвайте канала на

Novini.bg
59456 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.12.27 | 08:46

3
стига с тия актове , които никой не плаща бе тъпаци!Отнемане на книжките за година , и без това пътищата са пренаселени от автомобили.

2016.12.27 | 08:45

2
Казва се: "пияни опикаха и оповръщаха пътищата". Нормално явление при демокрацията. Добре че не са и дрогирани, според евро-атлантическите ценности.
Веселин Василев

2016.12.26 | 23:51

1
А "глобичките" колко са.

Добави коментар

Водещи новини