Делян Добрев: БСП дава напразни обещания за по-високи доходи

  • 22 декември 2016 08:21

  • 5772
  • 1
Делян Добрев: БСП дава напразни обещания за по-високи доходи
© БНТ

Позициите ни с Реформаторския блок бяха много близки, по-скоро в нашата партия надделя мнението, че трябва да има предсрочни избори, защото хората ги очакват. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: по повод решението да не се съставя правителство в рамките на 43-то Народно събрание.

Аз лично бяха на обратното мнение – че не ни трябват предсрочни избори. Те най-вероятно няма да наредят по коренно различен начин партиите в парламента, добави той.

Не мисля, че резултатите от президентските избори са вот на доверие или недоверие към правителството. Според мен подкрепата в обществото за правителството я имаше и преди, и след президентските избори. Това обаче е в миналото – очакват ни избори през април и ние се готвим за тях, посочи Добрев.

По думите му БСП дава напразни обещания за увеличаване на доходите. Държавата няма как да увеличи доходите, икономиката повишава доходите. А през последните няколко години икономиката бележи ръст, спада безработицата. Жалко е, че вероятно през тази предизборна кампания отново ще се наслушаме на обещания, които няма да бъдат изпълнени. Ние не даваме такива обещания, никога не сме си позволили да бъдем популисти, заяви депутатът от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5772 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.30 | 12:50

1
да мамин ..повишава ВИ се заплатата и намалява безработицата ..скоро и тая що ви мете блока ,леля мара и тя ще избяга да мете блоковете в чужбина..

Добави коментар

Водещи новини