Радев за атентатите: Тежки дни като този ни напомнят, че тероризмът е наднационална опасност

  • 20 декември 2016 14:49

  • 11685
  • 3
Радев за атентатите: Тежки дни като този ни напомнят, че тероризмът е наднационална опасност
©

"Вчерашният ден бе белязан от терористични актове в Берлин и Анкара. Искам да изкажа своите съболезнования на германския и руския народ, чиито граждани станаха жертва на терористите". Това написа генерал Румен Радев на страницата си във фейсбук.

"Тежки дни като този ни напомнят, че тероризмът е наднационална опасност, която изисква да преодолеем разногласията и да обединим усилия в борбата с терора, който погазва всички кодове на демократично и човешко поведение: убива мирни граждани и дипломатически представители. Поклон пред паметта на невинните жертви", добави още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11685 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЕВХСР

2016.12.20 | 22:20

1
ГЕНЕРАЛЕ ВНИМАВАЙ! ГЛАСУВАЛ СЪМ ЗА ТЕБ. СЪГЛАСНО ПРОТОКОЛА ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА СЕ ПРАВИ САМО ПРЕД ЗАГИНАЛИ ГЕРОЙСКИ ИЛИ ПОЧИНАЛИ ИЗВЕСТНИ ХОРА. ЗА ОБИКНОВЕНИ ХОРА СЕ ИЗКАЗВА СЪБОЛЕЗНОВАНИЕ НА БЛИЗКИТЕ. ОПРАВИ СИ СЪВЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ИЗЛАГАШ КАТО ПЛЕВНЬО.

2017.01.04 | 07:22

3
ТОЗИ Е СЪЩИЯ КАТО БОЙКО ЛАЙНОТО
Merkel е луда

2017.01.04 | 07:20

2
Халал да им е исляма, халал да са им бежанците, халал да са им джамиите, халал да са им бурките, халал да им е интеграцията! Пак да ги посрещат с прегръдки и целувки, с плакати и лозунги за добре дошли. Дъртата изкуфяла ненормалница Меркел е за разстрел.

Добави коментар

Водещи новини