Млада майка губи зрението си заради диабет

  • 19 декември 2016 08:22

  • 15897
  • 1
Млада майка губи зрението си заради диабет
© Фейсбук

Йоанна Тонева е едва на 29 г., а в момента животът й я сблъска с опасността да загуби зрението си. Тя страда от диабет, който е довел до усложнения от операции на очите. Безвъзвратно е загубила и част от ретината на едното око.

Йоанна се нуждае от спешна интервенция в Турция, не само за да може да не ослепее, но най-вече за да може да вижда сина си- Захари.

„Не виждам лицето на сина си“, е най-страшното, което може да прочетете от поста на самата Йоанна във Фейсбук. Ето какво казва тя:

„Към момента имам проведени 2 операции на лявото око, първата от които в България. Тя не само се оказа неуспешна, но и доведе до безвъзвратна загуба на част от ретината ми. След операцията се влоши и другото око и към тази дата трудно изпълнявам ежедневни задачи, не мога да чета, пиша, не излизам сама, не виждам лицето на сина си“.

Турска клиника й дава надежда. Йоанна се нуждае от 15 000 долара, за да се лекува. До момента са събрани около 3 000. Йоанна и семейството й изказват благодарност към всеки, който й подава ръка. До нея в този труден момент са приятелят й Живко, майка й Малгожата и брат й Кристиан. А най-голяма подкрепа й вдъхва мъничкият Захари, който се ражда преди година.

   Всеки, който иска да помогне на Йоана, може да го направи с дарение на:

   BG59UNCR70001520448788
   КРИСТИАН ТОНЕВ ТОНЕВ
   Уникредит Булбанк пл. Света Неделя №7 1000 София, България
   SWIFT: UNCRBGSF
   Основание: операция Йоанна

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
15897 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Позор

2017.01.16 | 14:30

1
Докога държавата ще е безхаберна към собствените си граждани,а ще хрантунтим измета на изтока?

Добави коментар

Водещи новини