Ангелкова: Данаил Папазов използва трагедията в Хитрино с политически цели

  • 16 декември 2016 18:37

  • 9254
  • 4
Ангелкова: Данаил Папазов използва трагедията в Хитрино с политически цели
©

Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на използва трагедията в Хитрино с политически цели. Това каза министърът на туризма в оставка Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard в предаването "Още от деня" по БНТ.

На въпрос вярно ли е, че докато е била служебен зам.-министър на транспорта е пренасочила сума по друга линия Септември – Елин Пелин за сметка на линията Русе - Варна, минаваща през Хитрино. „Това е абсолютна лъжа на Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на. Той като министър на транспорта би трябвало да е запознат с проектите. Транспортната инфраструктура се дели на основна и разширена. Предимство има основната. Линията Русе - Варна попада в разширената зона. Колкото и да ми се иска да сме финансирали всички инфраструктурни проекти като държава-членка на ЕС ние сме длъжни да спазваме правилата. Жалко е, че сега Папазов използва трагедията в Хитрино с политически цели“, каза Ангелкова.

„За съжаление се случва точно преди Нова година да фалира туроператор. Мога да уверя, че нито един от потребителите, който е закупил туристически пакет, няма да остане без обезщетение. Договорихме освен максимално скоростно да се възстановят средствата клиентите да могат да осъществят пътуването си, но с друг туроператор. Цялата тази дейност се контролира от застрахователното дружество. До това се е стигнало заради ситуацията в Близкия Изток“, коментира Ангелкова.

„Зимният сезон на този етап е с положителни тенденции. Конкретни цифри ще могат да се обявят през януари. Всички ранни записвания“, каза още министърът на транспорта.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9254 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
циганин

2017.01.10 | 09:14

4
тази леля мяза на моа кон .

2017.01.10 | 09:14

3
Тая кой я направи министър ??????????????????

2017.01.10 | 09:14

2
ами ..боко ги сбира по пътища и кръстовища ...и към циганина ..ей я не обиждай коньо..

2017.01.10 | 09:14

1
тези в хитрино 771 УЧАСТВАЛИ ДОСЕГА ЩЕШЕ И ДА Е ИЗМЕТЕНО...................

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини