Пътищата във Великотърновска област са проходими при зимни условия

  • 13 декември 2016 10:44

  • 1404
  • 0
Пътищата във Великотърновска област са проходими при зимни условия
©

Пътищата във Великотърновска област са проходими при зимни условия, съобщи за БТА дежурният в областното пътно управление. Няма затворени пътища.

Екипи на пътната полиция регулират движението в района на село Шереметя, заради самокатастрофирал автомобил тази сутрин около 8.00 часа.

Инцидентът е възникнал заради несъобразена със зимните условия скорост, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

В условията на непрекъснат снеговалеж обстановката в областния център Велико Търново е нормална, улиците и междуселищните пътища на територията на града и в общината са проходими при зимни условия. Няма населени места, в които да е констатирано прекъсване на електроенергията и водоподаването, без затруднения се извършва и доставката на хранителни стоки.

Улиците в града се обработват от 10 снегорина. Предвид очакваното понижение на температурите в следобедните часове, предстои разпръскване на инертни материали против заледяване, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Близо 70 служители на общинското предприятие "Зелени системи" работят с приоритет по почистването на тротоари, обществени пространства и зоните около автобусните спирки, входовете на детски градини, ясли и социални заведения.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1404 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини