Проф. Лъчезар Филипов: Крият извънземните, за да ни държат в робство

  • 23 ноември 2016 14:35

  • 53041
  • 15
Проф. Лъчезар Филипов: Крият извънземните, за да ни държат в робство
© Фейсбук

В началото на месеца в София се проведе Международна конференция "Контакт с извънземни цивилизации и новата парадигма - бъдещето на човечеството". Как човечеството да се подготви за контакт с извънземни? Има ли доказателства за съществуването на извънземни цивилизации и какво можем да очакваме от контакти с тях - Novini.bg потърси за коментар проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания към БАН.

Има доказателства за съществуването на извънземни, категоричен е той. Има открити артефакти и сигнали, има и укрити сигнали. На конференцията руски колега от институт за космически изследвания шашна публиката с изказването си, че форми на живот на Венера са открити още преди 30 г., но се мълчи, защото не можем да обясним как може да съществува живот при 500 градуса по Целзий. Понеже нашата наука не може да го обясни, ние предпочитаме да го скрием. Търсим уж живот на Марс, но такъв е открит още по времето на кацането на сондата "Викинг" (70-те години на ХХ век - б.р.), открити са елементарни форми на живот. На Луната отдавна е заснето, че е имало или има форми на присъствие и космонавтите, които са кацали там, го потвърждават. Но всичко това се скрива и на всички е ясно, че на страните, които са имали контакти с извънземни, не им е изгодно това нещо да бъде разкрито за публиката, заяви експертът.

В случай, че се декларира цялата тази история, ще излезе наяве, че много от нещата, които сме ги приписвали на нашата цивилизация, просто са ни дадени. Много от знанията се използват от Великите сили за други цели. В момента и руснаци, и американци се надпреварват кой повече ще получи от извънземните като технологии, а не като знания. Разликата между знания и технологии е много голяма. Знанието дава разбиране на това, което става около нас. И ако ние знаем какво става около нас, ние ще променим живота си. А технологиите могат да се използват без да имаме знания, посочи проф. Филипов.

Той е категоричен, че вече има установени контакти с извънземни. Има хора, които правят т.нар. channeling, това са контактьори, хора които използват тези знания. Има лечители и откриватели, които са използвали тези знания – Тесла, Нютон Леонардо да Винчи. Тези хора обаче всячески са били спирани от властимащите, защото техните знания щяха да объркат структурата, в която ние живеем в момента. Тесла щеше да развие чистата енергия – защо не му дадоха да я развие? Защото тази чиста енергия нямаше да държи хората в робство. А в момента ние сме роби на енергийните структури, които съществуват. В момента нашето общество вместо да има хоризонтална структура, има пирамидална и на върха стоят тези, които не искат тази структура да бъде разрушена – олигарсите от типа на Рокфелер и Сорос. Ако бяхме на хоризонтална структура, нямаше да бъдем на този хал, подчерта ученият.

Според проф. Филипов, ако сред нас има извънземни, присъствието им е на ментално ниво. Не вярвам на глупостите за рептили, това са производните на Холивуд, те разпространяват тези версии. Ние не виждаме извънземните, те се материализират само пред определени хора. Има много случаи, при които определени хора виждат извънземни, другите хора не ги виждат. Това е обратната степен на хипнозата, хинотизират се хората, за да не виждат определени неща, каза още проф. Лъчезар Филипов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
53041 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
svetoslava

2021.03.04 | 22:33

15
Хора отворете си очите отдавна живеят тука сред нас(рептилите и сивите)под земята от хиляди години.Правят експерименти с нас постоянно и сме за тях едни диваци и роби.Това че вие не ги виждате и че са ви промили мозъка е редовният им трик.А Кралицата от Сириус(влечугоподобна) е в съюз с вълчеподобни от Орион и си искат Земята обратно.Те са ни създали,Земята винаги е била тяхна и никога наша.Ако си мислите че съм за Карлуково или не знам какво защо има толкова статуи с жена и до нея 2 лъва и толкова символи наоколо,които подсказват че те са господарите Орион и Сириус.Изтрили са ни историята и са ни бръкнали в съзнанието и продължават.Религии и бог всичко е фалш създадено от тях.Ако не са ни спирали толкова години досега щяхме да сме много напред в всяко едно отношение.Живота щеше да коренно различен.Разровете се в интернета има толкова доказателства,които водят да моите възгледи.Въпросът който е доста страшен е един: Ние за какво сме им на тях след като са много развити?
Гост

2017.12.19 | 07:43

14
Божке колко сте кухи и тесногръди. Трябва да ви го нарисуват за да разберете.

2017.12.18 | 23:35

13
В мазето на тиквата са, москов има ключ и ги пази принтирал и отпчатъците им
monarch

2017.12.18 | 23:35

12
Този "експерт",върви уверено по стъпките на Кубрат Томов.В началото говореше "експертно" за извънземните,после че се е срещал с тях,а накрая,че самият той е може би от тях.
Алекс

2017.12.18 | 23:34

11
Изпърдяла работа , от толкова учене и безпаричие е това е резултата . Абе байка , то тука на земята нема живот та на Марс ли бе .

2017.12.18 | 23:34

10
карлуково, карлуково, искам да подам сигнал за псиично болен

2017.12.18 | 23:34

9
и ино извънзиемно завиваше шоколада в станиол -ахаххахаха
otandromeda

2017.12.18 | 23:33

8
дъртия болшевик бай-лъчезар пак е мешил водката с ракия и халюцинира.

2017.12.18 | 23:33

7
ДРУГАРЯ ФИЛИПОВ Е ТИПИЧЕН ЧЛЕН НА БСП

2017.12.18 | 23:33

6
ЗАЩО НЕ ПОТЪРСИТЕ НЯКОЙ НОРМАЛЕН БЪЛГАРСКИ УЧЕН ВМЕСТО КОМУНИСТИЧЕСКИ АЛКОХОЛИК? НЕЩАСТНИЦИ СКАПАНИ. ЧЕРВЕН САЙТ БОКЛУК.

Добави коментар

Водещи новини