Промоция на билетите за шоуто на Cesar Millan

  • 18 ноември 2016 10:34

  • 1726
  • 0
Промоция на билетите за шоуто на Cesar Millan
©

Само в петък, 25 ноември, в The Mall на Цариградско шосе предстои Черен петък.

Тогава ще имате и уникалната възможност да закупите по-евтини билети за шоуто на Cesar Millan на 23 март 2017 г.в зала Арена Армеец, организирано от Loud Concerts. Отстъпката е 10%, а точното място – касата на Eventim. Нека припомним, че билетите за представлението на Говорещият с кучета са вече в продажба и започват от 59 лева, а крайната цена зависи от местоположението им в залата. Ако не успеете да закупите билети по време на промоцията този петък, можете да ги намерите в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис.

Достъпът до шоуто дава шанс точно на Вашето куче да се превърне в звезда. То може да бъде между подбраните, които ще се качат на сцената и ще участват в шоуто на Корифея на поведението на кучета на 23 март. За целта трябва да го регистрирате в сайта http://cesarmillan.loudconcerts.bg или чрез https://loudconcerts.com/.

Cesar Millan сам ще направи финален подбор на българските кучета за демонстрациите в София. Той ще покаже на живо пред публиката уникални техники за преодоляване на проблемите и създаването на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци.

Шоуто у нас е с начало 20 часа и е част от европейската обиколка на Cesar Millan през пролетта на 2017 (http://cesarmillanlive.com/). Следете също и за промоциите и игрите във верига магазини Zoo Center и радио Energy, които ще стартират съвсем скоро. Те ще Ви дадат възможност да спечелите безплатни пропуски за събитието на 23 март, с които също можете да регистрирате кучето си и то да стане звезда в шоуто на Cesar Millan!

Последвайте канала на

Novini.bg
1726 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини