Бизнесмен скочи: Полицаи ме мачкаха с кубинки

  • 17 ноември 2016 10:38

  • 2895
  • 2
Бизнесмен скочи: Полицаи ме мачкаха с кубинки
© novini.bg

"Полицаи ме мачкаха с кубинки. Сядаха по двама души върху мен. Помислих, че ще умра. Бях почти убит на задната седалка на патрулката". Това заяви пред Нова телевизия бизнесменът Росен Карадашки, който обвини служители на Първо РПУ в полицейско насилие.

На излизане от нотариална кантора в центъра на София той бил пресрещнат от полицаи, които искали да му връчат призовка. По думите му те не се легитимирали и затова той отказал да тръгне с тях. Единият служител извадил пистолет и Карадашки побегнал в уплахата си.

"Бях ударен в слепоочието с дулото на някакво оръжие. Дрехите ми бяха разкъсани. Питаха ме дали нося наркотици. Изплаших се, че ще ми направят постановка", разказа Карадашки, като изрази подозрения, че случилото се е по поръчка на трето лице и цели да сплаши него и семейството му.

Той уточни, че е съдружник в много фирми и е бил викан при следователя, за да бъде разпитан за преписка.

"Поставиха ме в позиция, в която е много трудно да се диша. Аз съм астматик и по принцип имам проблем с дишането. Един от тях седна върху мен и се возеше като на седалка. Започнах да се давя на сухо. А те се смееха по някакъв жесток начин и ме биеха с метален инструмент по ръцете. От пръстите ми липсваше плът", спомня си той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2895 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кравар

2016.11.17 | 11:45

1
Мисля, че има и друга гледна точка по случая... ако не е така ще падат шапки и на борсата

2016.11.17 | 20:48

2
шапки трябва да падат. Без значение каква е другата гледна точка. Това е насилие откъдето и да го погледнеш и не е свързано с оцеляване на шибаните полицай.

Добави коментар

Водещи новини