Травестит е обсебен от идеята да бъде... мебел (видео)

  • 10 ноември 2016 12:11

  • 3864
  • 2
Травестит е обсебен от идеята да бъде... мебел (видео)
©

Едва ли сте чували за по-странно пристрастяване от това на травестита Олимпия. Той е обсебен от идеята да бъде... мебел. Миналата година Олимпия, която тогава беше на 17 години, публикува видео в Туитър, в което разказва за странното си състояние, пише "Buzzfeed".

Момчето, което се облича като момиче, разбрало, че иска да е мебел , когато било на 11 години. Тогава леля му по грешка седнала върху него, като го взела за шезлонг. Тогава то осъзнало, че не просто иска, а има нужда да бъде мебел.

В момента Олимпия живее с друг травестит на име Нова, който споделя, че е разтревожен за здравето на съквартиранта си. Преди месеци Олимпия се преструвала на пералня в продължение на 3 часа, с което изложила здравето си на сериозен риск и могла да си нанесе сериозни физически наранявания.

Въпреки рисковете, Олимпия се превръща в 37 мебели на ден и само това й носи удовлетворение. Сред любимите й превъплъщения са да бъде лампа, диван и саксия.

Последвайте канала на

Novini.bg
3864 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
:)

2016.11.16 | 18:12

2
В психиатрията няма да имат проблем с това, а и могат да му помогнат.
Гост

2016.11.16 | 18:12

1
Той и приятеля и е болен ама не го осъзнава .... болни мозъци. Дайте им по една лопата да прекопаят няколко декара ниви, да си предстваят че са трактори хахахаах. Презадоволени е тяхната истинска болест, толкова вече не знаят какво да правят със себе си че и на жени се правят, тъпи гейове.

Добави коментар

Водещи новини