Жена промени кармата на осиновеното си дете

  • 28 октомври 2016 14:59

  • 4215
  • 1
Жена промени кармата на осиновеното си дете
© Getty Images

Наскоро се сблкъсках с една лъчезарна жена, която ме посети, тъй като чувствала вина поради факта, че преди доста години не е могла да забременее и е осиновила дете, на което е сменила не само името, но и датата на раждане. Направила го е, за да запази от детето си тайната на осиновяването му. Вината, която изпитваше беше огромна, тъй като смяташе че е променила съдбата и кармата на детето си, а и тази промяна на първоначалните му лични данни е объркала и късмета в живота му. Това разказа пред в. "Телеграф" ясновидецът Роберто Методиев.

След като получих данните на сина й - първоначалните, с които е записан и сменените впоследствие, изчислявайки чрез вибрациите на кармичната нумерология и ясновидски, видях жената, която го е родила и нейната тежка карма. Но също така видях колко интересно е, че смененото име и дата, с които е бил записан първоначално, категорично не носеха никакъв късмет и положителни вибрации на съдбата и кармата. Оказва се, че неговата осиновителка и кармична нова майка го е дарила с щастие и късмет, без да е разбрала, като е направила тази промяна в данните му. Нещо повече - кармата е била благосклонна и към кармичната майка, и към кармичното дете и е дала възможността на майката да забременее и да роди дете, което носи нейната плът и кръв.

След анализа съобщих на майката всичко онова, което е било  закодирано на осиновеното дете и всичко онова, което се случва в положителен аспект, след промяната на личните данни. Тя се разплака от щастие. Оказва се, че тя е направила добро не само за детето си, но и за себе си. Тя е успяла да промени непоисканата съдба на изоставеното дете, като го е дарила с ново име, нова дата на раждане и нов реален и перспективен живот.

Последвайте канала на

Novini.bg
4215 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2017.04.21 | 17:51

1
....ама вие сериозно ли го пишете това като новина? Марш обратно в основното училище!

Добави коментар

Водещи новини