Джим Кери на съд за смъртта на гаджето му

  • 21 септември 2016 10:41

  • 369
  • 0
Джим Кери на съд за смъртта на гаджето му
© Getty Images

Срещу Джим Кери бе заведено дело, че под фалшиво име е осигурявал лекарства за бившата си приятелка, която умря от свръхдоза. Той отрече обвиненията.

Ищец по делото е бившият съпруг на починалата Катриона Уайт - филмовият оператор Марк Бъртън. Той твърди, че актьорът се опитал да скрие, че е замесен, пише в. "България днес".

Бъртън изтъква, че Кери използвал огромното си богатство и статут на звезда, за да осигурява болкоуспокояващи за Катриона. Джим ги купувал на името на Артър Кинг. Според съдебния лекар, младата жена се е самоубила, като е приела смъртоносна доза лекарства. Бъртън обяснява, че до тялото са открити три празни шишенца, предписани от лекар, който често ги изписвал на актьора под фалшивото му име.

Операторът твърди, че Кери се опитал да прикрие следите си, като изпратил съобщение на Уайт, когато тя била вече мъртва, в което пита къде са лекарствата.

Бившият мъж на Катриона добавя, че Джим бил обсебен от идеята да контролира и манипулира 28-годишната гримьорка, с която имал връзка от 2012 г., и монтирал камери за наблюдение в къщата в Лос Анджелис, където живеела. По думите му, в деня, когато Уайт умира, актьорът и асистентът му били наясно, че тя не е излизала, но не предприели нищо. Тогава бе съобщено, че Уайт и Кери са скъсали дни преди смъртта й.

Адвокатът на Кери - Марти Сингър, окачестви иска като опит Бъртън да измъкне пари от актьора. Той обясни, че гримьорката е откраднала рецепта на Кери и той никога не й е давал хапчета.

"В живота има моменти, когато трябва да се изправиш и да защитиш честта си от злото. Няма да търпя този безсърдечен опит да се възползват от мен или от жената, която обичах", коментира по-късно актьорът.

Той присъства на погребението й в Ирландия и носи ковчега. След смъртта й написа, че е била "мило и крехко ирландско цвете".

Последвайте канала на

Novini.bg
369 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини